600

Core Kitepumpe

As low as 600,00 kr

Endelig en kæmpe kitepumpe, der pumper hurtigere op end noget andet på markedet
Enkelt og funktionelt design
Leveres i praktisk taske

Beskrivelse

Selvom den nye skinnende sorte pumpe har en længere cylinder, ergonomiske håndtag, en federe slange og en nydesignet base, gemmer dens største innovation sig indeni. Intern pumpefriktion er praktisk talt elimineret, og vores "Sand Guard" luftfilter forhindrer interne drageskader fra sandindånding. Selvom vores drager ikke behøver en adapter, inkluderede vi en alligevel til de "andre" drager.

Sand guard
Sand hører til på stranden, ikke i din drage. Så vi indbyggede et luftindtagsfilter af skum i håndtaget. Den nye sand guard funktioen er indbygget i pumpen, for at forhindre lusket sand i at beskadige dine drageblærer og reducere pumpens effektivitet.

2-vejs pumpe
Mere tryk ved at dreje på en knap. De sidste par pumper er altid de sværeste med en 2-vejs pumpe. Så vi besluttede at give dig muligheden for at skifte fra traditionel dobbeltslagspumpning til enkeltslagspumpning for den sidste smule luft.

Digitalt kalibreret trykmåler
Perfekt tryk hver gang uden at gætte. Den nye digitalt kalibrerede trykmåler har en enkel farvekodet skala for at gøre præcis oppustning til en leg.

Længere cylinder, mere pumpevolumen
Vi forlængede cylinderen et par centimeter fra den tidligere model for at give en mere opretstående pumpestilling. Den ekstra længde øger også pumpevolumen for hvert slag. Din ryg vil takke dig.

Ergonomisk greb
Vores længere, bredere ergonomiske greb gør pumpning til en leg. Håndtagene konturerer til din håndflade og fingre, så du kan udnytte din kropsvægt uden at efterlade mærker.

Yderligere information
Specifikationer
SKUKZPUMP2
EAN745742603057
BrandCore Kites
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Core Kites