SUP LAGERSALG ❤︎ LØRDAG KL. 8.30 - 16
800

CORE SLC MAST 91 incl. screws

800,00 kr

Stille. Holdbar & Let.
Lavet i Fly aluminuim som er stortset lige så let som carbon
Lydløs i vandet

Beskrivelse

Stille. Holdbar & Let.

Vores ekstruderede aluminiumsmast er lige så let som mange carbon-maste med den ekstra holdbarhed af 6063 fly aluminium. Og dets lydløse bagkantdesign er en velkommen lettelse. Vores ekstruderede aluminiumsmast har et progressivt fem-strenget, tyndvægget design, der forstærker de højeste belastningsområder. Præcise pasformstolerancer sikrer, at masten passer tæt ind i fuselage.

Hvilken størrelse passer til mig? Nye foilere og bølgeryttere bør overveje 71 cm masten, mens 92 cm masten er vores allrounder.

 

Yderligere information
Specifikationer
SKU BOFMSLC192N
Brand Core Kites
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Core Kites