650

Cressi Blyvest inkl 3 kg bly

650,00 kr
BrandCressi

Blyvest inkl 3 kg bly
Gør du ligger bedre i vandet
Intet knæk i ryggen

Beskrivelse

Blyvest inkl 3 kg bly. Vesten sørger for at du ligger meget bedre i vandet. Du får ikke det knæk i ryggen mens du ligger i vandet som du gør med et alm tungt blybælte. Kanon pasform med indstillige stropper. Har man først brugt bly vest en gang vil du aldrig bruge andet. Der er monteret 6x 0.5 kilos blokke af bly i de lommer vesten har. Blyet er coated og standard bly blokke til denne vest.

Yderligere information
Specifikationer
SKUblyvest_cressi
BrandCressi
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi