KÆMPE KITE UDSALG - CORE, DUOTONE, BRUNOTTI M.M.

780

Cressi Dog Life Jacket - redningsvest til hund

As low as 780,00 kr

Slip for bekymringer og få mere afslapning og sjov
Velegnet til både store og små hunde
Høj kvalitet - Cressi

BrandCressi
Beskrivelse

Cressi Dog Life Jacket
Ved havet, ved en sø, i en båd eller på stranden sikre Cressi hunderedningsvest din hun fra ikke at kunne bunde eller have svært ved at svømme. Redningsvesten sikre dig og din hund afslappende øjeblikke! Mest advanceret og teknologiske af matrialer. Slip for bekymringer og få mere afslapning og sjov!


Egenskaber 

  • Ergonomisk design
  • Forstærket ring til snoren
  • Komfortabelt håndtag til at løfte hunden
  • Reflekser og finish for at øge hundens synlighed i alle situationer

Lidt om Cressi
Cressis er verdenskendt vandsports virksomhed som startede helt tilbage i 1939 med to brødre, der delte en passion for havet. Cressi produkter handles over hele verden, men mærket og fremstillingsprocessen forbliver solidt forankret i Italien, hvor virksomheden blev grundlagt, for at beholde en top europæisk kvalitet og design. Virksomheden laver alle produkter fra nybegynder til professionelt niveauer. Når du køber ved Cressi ved os køber du tillid, kvalitet og udstyr i verdensklasse!  

Yderligere information
Specifikationer
SKULB500002
BrandCressi
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi