425

Cressi Elastic Short Bag Set Kombisæt

As low as 425,00 kr

Cressi Elastic Bag Set Kombisæt

BrandCressi
Beskrivelse

Cressi Elastic sæt med Onda maske, Mexico snorkel og Elastic Short finner.
Onda er en lækker maske til snorkeling med godt udsyn gennem det overflade behandlet glas. Med en let justerbar spænde. 100% silikone. Mexico snorklen har splash beskytter i toppen og udløbsventil i bunden. Bøjelig bund for ikke at blive træt i kæben under længere dyk. Passer til alle masker.
Elastic Short finnen har et kortere blad end Elastic modellen, som gør den bedre til svømmetrænning. Selvjusterende hælstrop og fodlommen yder god komfort.

Sættet leveres i den blå farve.

Yderligere information
Specifikationer
SKUCressi Elastic Short Bag Set Kombisæt
BrandCressi
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi