DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

700

Cressi Giotto/Leonardo PC Interface

700,00 kr
BrandCressi

Smart dockingstation til dit Cressi ur
Nem tilslutning til PC
Mulighed for at gemme alle dine dykkerlogs

Beskrivelse

Dykkere har mulighed for fuldt ud at administrere data og funktioner på deres Leonardo- eller Giotto-computer med denne Cressi-grænseflade. Det er nemt at tilslutte både håndleds- og konsolmonterede enheder, som blot sidder oven på den USB-drevne dockingstation. Med Cressi Interface-softwaren (tilgængelig i download-området) kan brugeren gemme dykkerloggene og få dem vist visuelt gennem en graf, der viser dykkenes dybde og tid.

Yderligere information
Specifikationer
SKUKS801000
EAN8022983063409
BrandCressi
Specifikationer

Kompatibel med: Windows (XP, Vista, Win7, Win8, Win10); Mac (fra OS 10.8 til OS 10.11 og MacOS 10.12 Sierra - 10.13 High Sierra - 10.14 Mojave - MacOS 10.15 Catalina).

Bemærk venligst: Cressi Leonardo og Giotto-grænsefladen understøtter ikke nogen seneste Mac OS-opdatering såsom Big Sur.

Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi