1100

Cressi Sl Star Tryklufts Harpun

As low as 1.100,00 kr

Super kvalitet fra verdens måske bedste dykkermærke
Perfekt til molefiskeri
Utrolig kraft og præcision

BrandCressi
Beskrivelse

Den legendarisk SL star harpun fra Cressi er det perfekt udstyr til en hver dykker eller til molefiskeri. Harpunen er verdenskendt på grund af dens elegance, præcision, kraft samt pålidelighed. Harpunen er nem håndterebar og har den perfekte størrelse til scuba dykkere. SL star er nem at pumpe - selv når man befinder sig under havets overfalde - så den kan bruges flere gange. En sikker vinder, til at fange de helt store krabater.
Leveres med spyd, pumpe og line. Komplet klar til at komme i vandet.

Yderligere information
Specifikationer
SKUFR37
BrandCressi
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Cressi