KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

42000

Current Designs Karla Havkajak m/finne - Fiberglas

42.000,00 kr.

Dansk designet til danske og andre sjove forhold
Karla er kajakken til instruktørnørden og dig som vil have en legesyg kajak
Genial havkajak! 

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Current Designs Karla er den 3. kajak i serien af ”Danish Designed Current Designs” kajakker. Karla er designet med den samme filosofi, som Prana og Sisu kajakkerne, hvor der er lagt stor vægt på kontrol og overskud, når der leges i dynamiske vandforhold. Karla er den korteste af de 3 modeller, og her er lagt vægt på at få en kajak som reagerer 100% præcist og kontant i dynamiske vandforhold. Karla er kajakken til roeren der nyder bølgerne og leg i den lokale ”Rock Garden”, og som vil have en kajak som er fantastisk til kajaknørderi.

Danish Designed Current Designs er kajakker skabt i et tæt partnerskab mellem den danske kajakdesigner, Jesper Kromann-Andersen og Current Designs prisvindende designteam. Denne serie af dansk designet kajakker, tager udgangspunkt i den stolte danske tradition for design af kajakker, og sammenfletter en bred vifte af traditionelle stilarter, og skaber dermed sin helt egen stil. Jesper Kromann-Andersen har skabt et nyt niveau af ultra stilfulde kajakker, med optimale egenskaber til danske forhold.

Karla kajakkerne er designet med en unik blanding af traditionelle stilarter. Det er især skroget på en kajak der definerer dens egenskaber og her skiller Karla sig ud fra andre kajakker i samme kategori. Den er lavet med en relativ hård skulder og en dyb V-formet køl og en smal forstævn, hvilket giver en kajak som er let at lægge på kant, god til at holde kanten præcist og som har en god primær stabilitet. Stævnens facon gør at kajakken skære mere gennem bølgerne og giver kajakken en god acceleration og forholdsvis høj marchhastighed, i forhold til kajakkens ret korte længde. Den har er en markant rocker-profil, som gør kajakken perfekt at håndtere i bølger og ved styretag, samtidig giver den V-formet køl kajakken en sikker retningsstabilitet.

Kajakken har alle de detaljer den skal have, for også at kunne fungere til mindre ture med overnatning. Der er 2 store pakrum, centermonteret dagsluge bag cockpittet og det fixe lille handskerum foran. Det høje fordæk, giver ekstra god mulighed for at varierer siddestillingen i kajakken og gør det lettere at få en mere kraftfuld siddestilling. Der er faste lårstøtter og lændestykket er let at tilpasse mens man sidder i kajakken.

Karla er en kajak til den mellemstore eller større roer, som ønsker en kajak til sikker leg under de mest krævende forhold. Bølgerne ved Klitmøller, Rockgardening ved Kullen og rent blær med kajakkontrol foran kursister. Det korte design gør den emminet til at vise teknik og kajakkontrol og gør den ekstra fintfølende og manøvredygtig når der leges i bølger og mellem bølger og moler. Karla giver masser af selvtillid til roeren, når der leges i surf zonen og i dynamiske og krævende vandforhold.

DETALJER
Specifikationer
SKU Current Designs Karla Havkajak m/finne - Fiberglas
Brand Current Designs
Materiale Fiberglas
Vælg størrelse One size
Specifikationer
 • Længde: 465 cm.
 • Bredde: 55 cm.
 • Dybde: 31 cm.
 • Cockpit: 83x41 cm.
 • Vægt, glasfiber: 23,6 kg.
 • Vægt, Kevlar: 21,8 kg.
 • Forreste pakrum: 67 liter.
 • Dagsluge: 42 liter.
 • Bagerste pakrum: 76 liter.
LIDT OM BRANDET

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE