KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

42000

Current Designs Prana Havkajak m/finne - Fiberglas - Smoke/black/smoke

42.000,00 kr.

Dansk designet til danske og andre sjove forhold
Teknik, bølger, tur og leg
Perfekt allround kajak

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Current Designs Prana havkajak er den ultimative allround kajak. Den har god pakkevolumen til længere ture, frisk og legesyg til hverdagsbrug og så reagerer den hurtigt og er sjov når der leges i bølgerne. Er der kun plads til en kajak i garagen, så er Prana fra Current Designs en seriøs kandidat. Og så er den dansk designet!

Danish Designed Current Designs er kajakker skabt i et tæt partnerskab mellem den danske kajakdesigner, Jesper Kromann-Andersen og Current Designs prisvindende designteam. Denne serie af dansk designet kajakker, tager udgangspunkt i den stolte danske tradition for design af kajakker, og sammenfletter en bred vifte af traditionelle stilarter, og skaber dermed sin helt egen stil. Jesper Kromann-Andersen har skabt et nyt niveau af ultra stilfulde kajakker, med optimale egenskaber til danske forhold.

Denne kajak er lavet med en unik blanding af traditionelle stilarter. Det er især skroget der definerer en kajaks egenskaber og det er også her at Prana kajakken skiller sig ud. Den er lavet med en hård skulder, med en dyb V-formet køl og en smal forstævn. Det giver en kajak der er nem at lægge på kant, god til at holde kanten præcist og som har en god primær stabilitet. Stævnens facon gør at kajakken skære mere gennem bølgerne og giver kajakken en god acceleration og høj marchhastighed. Der er en markant rocker-profil, som gør kajakken perfekt at håndtere i bølger og ved styretag, samtidig giver den V-formet køl kajakken en sikker retningsstabilitet.

Kajakken er udstyret med 4 pakrum, et stort pakrum for og et stor agter, en lille dagsluge foran cockpittet og en rummelig dagsluge centreret lige bag cockpittet. Cockpittet er har en tæt pasform, med integrerede faste lårstøtter og et justerbar sæde. Åbningen i cockpittet er lavet, så overtrækket ikke så let vil hænge og slaske, når der skyller vand ind over kajakken.

Prana passer til både mindre, mellemstore og større roer. Det er en kajak der vil udfordrer teknikken for den øvede roer, og samtidig en kajak som vil give en enorm overskudsfølelse hos den mindre øvede roer, selv under krævende forhold. Prana hører lige så godt hjemme i surf’en, til rock-hopping, som på fjordens og langs kystens spejlblanke vand, når der ædes sømil efter sømil på lange ture.

DETALJER
Specifikationer
SKU Prana m/finne - Fiberglas-Smoke/black/smoke-KBH
Brand Current Designs
Materiale Fiberglas
Vælg størrelse One size
Specifikationer
 • Længde: 518 cm.
 • Bredde: 54 cm.
 • Dybde: 31 cm.
 • Cockpit: 81x42 cm.
 • Vægt, glasfiber: 23,6 kg.
 • Vægt, Kevlar: 21,8 kg.
 • Forreste pakrum: 72 liter.
 • Dagsluge: 42 liter.
 • Bagerste pakrum: 83 liter.
LIDT OM BRANDET

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE