KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

42000

Current Designs Prana LV Havkajak m/finne - Fiberglas - Blue/mango/smoke

42.000,00 kr.

Dansk designet til danske og andre sjove forhold
Teknik, bølger, tur og leg
Perfekt allround kajak

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Current Designs Prana LV havkajak er den ultimative allround kajak til den mindre eller mellemstore roer. Med en god pakkevolumener den velegnet til længere ture, den er frisk og legesyg til hverdagsbrug. Kan der kun være en kajak i flåden, så er Prana LV fra Current Designs det rette valg. At den er dansk designet, er kun et ekstra plus!

Danish Designed Current Designs er kajakker skabt i et tæt partnerskab mellem den danske kajakdesigner, Jesper Kromann-Andersen og Current Designs prisvindende designteam. Denne serie af dansk designet kajakker, tager udgangspunkt i den stolte danske tradition for design af kajakker, og sammenfletter en bred vifte af traditionelle stilarter, og skaber dermed sin helt egen stil. Jesper Kromann-Andersen har skabt et nyt niveau af ultra stilfulde kajakker, med optimale egenskaber til danske forhold.

Designet er en unik blanding af traditionelle stilarter. Det er især skroget der definerer en kajaks egenskaber og det er her Prana LV skiller sig ud. Den har en hård skulder, en dyb V-formet køl og en smal forstævn. Det giver en kajak der er nem at lægge på kant, god til at holde kanten præcist og som har en god primær stabilitet. Stævnens facon gør at kajakken skære mere gennem bølgerne og giver kajakken en god acceleration og høj marchhastighed. Kajakken har en markant rocker-profil, hvilket gør kajakken perfekt at håndtere i både bølger og ved styretag, samtidig giver den V-formet køl kajakken en sikker retningsstabilitet.

Kajakken er udstyret med 4 pakrum, et stort pakrum for og et stor agter. Foran cockpittet er der en lille luge og den har dagslugen centreret bag cockpittet, så den let kan nås fra begge sider. Cockpittet er designet med en tæt pasform, der er integrerede faste lårstøtter og et justerbar sæde.

Prana LV passer til den mindre og mellemstore roer. Hvor den vil udfordre teknikken for de erfarne roere, er den samtidig en kajak som vil give en enorm overskudsfølelse hos den mindre øvede roer, selv under krævende forhold. Prana LV er lige så hjemmevant i surf’en, ved rock-hopping og på kystens eller fjordens spejlblanke vand, når der ædes sømil efter sømil på lange ture.

DETALJER
Specifikationer
SKU Prana LV m/finne - Fiberglas-Blue/mango/smoke-KBH
Brand Current Designs
Materiale Fiberglas
Vælg størrelse One size
Specifikationer
 • Længde: 518 cm.
 • Bredde: 54 cm.
 • Dybde: 29 cm.
 • Cockpit: 81x42 cm.
 • Vægt, glasfiber: 23,6 kg.
 • Vægt, Kevlar: 21,8 kg.
 • Forreste pakrum: 72 liter.
 • Dagsluge: 42 liter.
 • Bagerste pakrum: 83 liter.
LIDT OM BRANDET

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE