Trustpilot

DSRF sølv pakke

SPAR 32 %
PRISFALD
DSRF sølv pakke
1500

1.500,00 DKK

Pris: 2.200,00 DKK

SKU: DSRF sølv pakke

Lagerstatus: På lager

Super special pris for Dansk Surf & Rafting Forbund
Special udvalgte pakker
Sikkerhed i top
Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Dansk Surf & Rafting Forbund
I samarbejde med nogle af Danmarks mest inkarnerede surfere, har Surfline sammensat neoprenpakker som passer til de danske vandforhold. I disse pakker får du præcist den beklædning, som du vil få brug for på vandet den kommende sæson. Tro os, vi har prøvet det selv og ved udstyret er noget af det aller vigtigste. I samtlige pakker får du udstyr i top kvalitet. Vi står til rådighed for hjælp til pakkerne 24/7 på [email protected]

GUL G-force 3/2mm
Varm og fleksibel våddragt til al form for vandsport. Med 3mm på brystet og 2mm ved ærmer får du masser af flexibilitet. Velsidende og god neopren steamer. Produceret i neopren med lukkede celler, så den både varmer og har opdrift.

GUL Power Slipper
3mm neoprensko med elastik lukning, velegnet til alt vandsport. Holder fødderne varme og beskytter mod sten og andre skarpe genstande. Gummisålen beskytter fødderne mod både muslinger og sten på vejen.

GUL Recreation Svømmevest
Super lækker svømmevest i minimalistisk design. Pasform der giver plads til de store armbevægelser, uden vesten sætter begrænsninger. Vesten sidder fast og sikkert og ¨sejler¨ ikke rundt på kroppen. Recreation vest med bælte. Justerbar i højden. Justerstropper i siden. Front lynlås.

 
DSRF

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14