DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

6030

Duotone Evo 2020 Kite - 7kvm

Special Price 6.030,00 kr Regular Price 10.050,00 kr
BrandDuotone

Duotone Evo Freeride/Freestyle/Wave
Den måske mest alsidige kite i hele markedet

Beskrivelse

Evo er den ultimative allround kite på markedet. Kiten kan sejles med både 4- og 5-linet bar. Hangtimen og liftet i kiten er imponerende, perfect til oldschool! Kiten er stabil i luften, som gør freestyle og wave sejllads til en leg. Evo er nem at unhooke med, god slag når du skal sætte dine tricks. Med den kæmpe wind range og de gode low end egenskaber, kan du altid surfe med Evo. Hvis du ikke vil være "låst fast" til enbestemt stil, så er det North Evo du skal vælge.

Man kan vælge mellem den kendte og velafprøvede Trustbar med 4 eller 5 liner, eller den nyudviklede cCick bar.

Den nye Click Bar er enr Game Changer og det er store ord i en sport, hvor mange, gennem tiderne, har troet de har fundet det, der gør alle andre til statister.

Men den nye Click bar er et meget spændende produkt, hvor man ikke længere trimmer frontlinerne, men via et meget letløbende dreje håndtag justerer baglinerne. De kortes via håndtaget, og forlænges via en release knap på siden af håndtaget. Det betyder i praksis at man kan justerer kiten "on the fly" og de fortæller at det faktisk er muligt at fin-trimme kiten under manøvre og waverides m.v.
Baren leveres i et setup med 4 liner, som er med extensions, så den er både 22m og 24m. Sikkerheden går på frontlinen, og ønsker du at anvende den med 5.th line, så køber man et upgrade kit til at lave 5.th line, men den vil ikke fungere som traditionel sikkerheds 5.th line, men alene som aktiv line på Rebel, eller som hjælp til vandstart m.v.
Der leveres 3 ekstra sæt pigtails med hver bar, så du kan justerer linelængden, som du ellers kunne gøre i baren's "trim ører". Det er muligt, via en lille connector, at justere baren til normalt "V" - Lavt "V" eller til 5.th Line "V".

Yderligere information
Specifikationer
SKUEVO_7m2_CC9
BrandDuotone
Special Price6.030,00 kr
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Duotone