DANMARKS STØRSTE VINTERUDSALG ER I GANG!
SPAR 20-70% ONLINE OG I
AARHUS + KBH. SLUTTER OM:

2900

Duotone / North Sails Power XT 2.0 SLS 36cm Carbon Masteforlænger - RDM

2.900,00 kr
BrandDuotone

Duotone Power XT 2.0 SLS 36cm Carbon Masteforlænger - RDM

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

En inspirerende revolution – Power.XT 2.0 kan meget mere og gøre det bedre end den tidligere model. Og som Power.XT 2.0 AERO RDM 34 er det også den mest lette forlænger nogensinde!
Ud over den grundlæggende idé har Power.XT 2.0 næsten intet til fælles med den tidligere model mere. Fra den ekstremt solide forlænger plus håndtag til den forenklede udløsermekanisme, de stærke Lyros® Dyneema nedhalingsliner – alt er blevet radikalt opgraderet.
Power.XT har i mange år været benchmark, når det kommer til udvidelser med trimmeværktøj. Dem, der bruger det, vil aldrig undvære det igen. Takket være det integrerede håndtag overvinder den selv de stærkeste nedhalingskræfter, hvilket muliggør perfekt gentrimning eller finjustering, selv når du er på vandet. Selv børn vil kunne klare den ekstreme spænding fra moderne slalomsejl, hver profil kan justeres til millimeterpræcision på få sekunder. Det 15 cm lange håndtag og forholdet 1:60 muliggør trimning uden nogen mærkbar indsats.

DETALJER
Specifikationer
SKUDuotone Power XT 2.0 SLS 36cm
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE