VORES 100 BEDSTE MAJ TILBUD - SPAR 30-70%

32000

Epic 18X Performance Double Touring Kajak

32.000,00 kr
BrandEpic

Markedets lækreste og hurtigste havkajaktoer tør vi godt sige!
Bedste kompromis mellem stabilitet og hastighed
"full size" havkajak behøver ikke at veje "et ton"!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Den nye Epic 18X Double er en af de seneste designs fra Epic. De har stor erfaring med deres surfski toerkajakker og med havkajak enerne, så det var oplagt også at lave en havkajak toer.
Designet er tro mod Epics principper om, at kajakker skal være lette, hurtige og nemme at ro. 18X Double er optimeret til give let øvede og erfarne havkajakroere den bedste oplevelse på vandet i forhold til fart/glid gennem vandet og bølgeegenskaber. Udskæringerne i dækket giver plads til optimalt isæt af pagajen og den lange slanke facon giver virkelig god fart og et fantastisk glid, men uden at blive ustabil eller svær at ro. Epic 18X Double har justerbare sæder, rygstøtter og fodstøtter, så du kan indstille kajakken præcist til den enkelte roer. Modsat de fleste havkajakker, så er 18X Double lavet, så du kan ro den både med samlede knæ som i en tur- eller kapkajak, men du kan også sætte knæene ud under dækket, så du får optimal kontrol i bølger og under svære forhold. Fordelen med samlede knæ er at du kan arbejde bedre med benene, når du ror, så du også udnytter benenes kraft i dit rotag. Dine ben er stærkere end dine arme, så det er nemt at forestille sig, hvor meget ekstra kraft det kan give, når du også kan bruge benene aktivt.
En anden unik egenskab ved 18X Double er, at det er den forreste roer, som styrer kajakken, ligesom tur- og kapkajak toere. I havkajak toere er det normalt den bageste roer som styrer, men den forreste roer har bedre udsyn og kan se spidsen af kajakken, så det ofte en fordel at den forreste styrer. Roret er et vipperor fra SmartTrack, som selv vipper op, hvis det rammer noget, og som hives op inden man f.eks. går i land. 18X Double er udstyret med ikke mindre end 5 luger til oppakning, så det er nemt at pakke også til længere ture med overnatning. Der er et stort pakrum både i forenden og bagenden, men der er også et ret stort rum i midten og to små rum til småting, som du gerne vil have adgang til på vandet, f.eks. banan, chokolade, solbriller, solcreme, mobil, kort m.m.
Toerkajakken giver højere hastighed og længere rækkevidde på ture end 2 enerkajakker. Det er nemmere at snakke sammen på ture og dele oplevelserne, og den udligner også forskellen i styrke mellem roerne, så det er nemt at følges ad og samtidig lægge de kræfter i roningen, som man har lyst til. Toerkajakken er også perfekt for en øvet kajakroer til at tage en uøvet eller et barn med på vandet. Hvis du aldrig har prøvet en toerkajak, så vil du blive overrasket over, hvor sjovt det er.
Bemærk, at 18X Double kun vejer 26-29 kg trods sin længde, hvor de fleste havkajak toere ligger omkring 35-45 kg i vægt. Den er super nem at løfte op på taget af en bil, og du kan sagtens køre med den på taget af selv en lille bil, selvom den er meget længere end bilen, du skal bare have de rigtige kajakholdere til taget af bilen og en snor i hver ende.

DETALJER
Specifikationer
SKU111040
BrandEpic
MaterialeFiberglas
Specifikationer

Specifikationer

 • Længde: 22' (6.7m)
 • Bredde: 22.4" (57 cm)
 • Dybde: 15" (38 cm)
 • Max vægt: 520 lbs (240 kg)

Storage Capacity

 • Bow - 24 gal. (91 L)
 • Day Hatch - 8 gal. (30 L)
 • Stern - 34 gal. (130 L)

Performance udgave

 • 63 lbs (29 Kg)
 • Infusion grade foam core
 • Composite hybrid of fiberglass, carbon fiber, and Kevlar
 • Vacuum infused, heat-cured epoxy
 • Black bow & stern

Ultra udgave

 • 57 lbs (29 Kg)
 • Nomex honeycomb core
 • Woven carbon and Kevlar fabric
 • Vacuum bagged, heat-cured epoxy
 • Red bow & stern

LIDT OM BRANDET

Epic er et brand, der specialiserer sig i produktionen af kajakker og pagajer til konkurrence og til hverdagsbrug. Deres kajakker er kendt for deres høje kvalitet, præcision og hurtige hastigheder, og deres pagajer er designet med fokus på effektivitet og kraftfuldt træk. Epic har vundet flere priser for deres produkter og er anerkendt som et førende brand i kajak- og pagajverdenen. Deres produkter er populære blandt konkurrence padlere på verdensplan.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE