DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

130

ExpandaTrac Modular Kayak Track

130,00 kr

Overflademontering til både og køretøjer
Flere muligheder for RailBlaza tilbehør kan tilkobles
Kan udvides

Beskrivelse

RAILBLAZA Expanda Track er det ultimative inden for alsidige overflademonterede skinner til lette opgaver på kajakker, motorbåde, basbåde, ATV'er og næsten ethvert andet køretøj.

  • Expanda Track er;
  • Lav profil
  • Overflademontering
  • Modulært
  • Kan udvides
  • *Lavet i New Zealand af materialer af høj kvalitet
  • Expanda Track giver dig mulighed for at holde kameraer, drikkevareholdere, mobiltelefoner og tablets, stangholdere og mange andre ting. Tilslut blot Expanda Track til enhver overflade, du kan lide, og tilslut derefter en RAILBLAZA StarPort, StarPort HD (relevant TrackMount Kit påkrævet) eller MiniPort for at holde dit valg af tilbehør.

Banen er lavet af glasfiberforstærket nylon og er stærk og UV-bestandig.

Designet giver mulighed for overflademontering, uden at der kræves nogen bagadgang. Inkluderet i sættet er alt hvad du behøver for at lave en 120 mm (5”) eller 200 mm (8”) bane, eller ved at klippe de 2 ender sammen kan du lave en kompakt montering, som vil modtage MiniPort TracMount. Hvis du har brug for en længere bane, skal du blot købe et andet sæt og gøre det længere med 75 mm (3”) pr.

Yderligere information
Specifikationer
SKU01-4122-11
EAN9421026833532
BrandRailblaza
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Railblaza