KÆMPE SUP UDSALG - SPAR OP TIL 75% - BEGRÆNSET PARTI

7000

Fanatic Gecko HRS 133L Freeride Windsurfer

Special Price 7.000,00 kr. Regular Price 12.000,00 kr.
BrandFanatic

Let planende og letsejlet
freeride board

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Gecko er en freeride-klassisker fra Fanatic, der kan følge din udvikling som surfer. Du får et stabilt board, som giver rig mulighed for at du kan plane og efterfølgende også kan gybe. Freeride boardet er med sin shape og outline mere stabil, men stadig hurtig at få til at plane. Den bredede og tynde shape kombineret med de kompact outline massere af stabilitet til at kunne skabe massere af sjov på vandet. HRS (High Resistance Skin) giver en mere hårdfør epoxy konstruktion, der giver mere styrke til boardet. 

De 3 mest udbredte størrelser (122 / 135 / 148) kommer med en breddere og mere paralel outline, hvilket giver forbedret acceleration, samtidig med at boardet bliver smallere i rail og tail. Det kombineret giver boardet mere alsidighed, og forbedres dermed til, at du har lettere ved at finde fart og holde fart i svingene, uanset niveau.

Boardet giver mulighed for at kunne placere fodstropper ligegyldigt, hvilket niveau du befinder dig på.

DETALJER
Specifikationer
SKU 2020_Fanatic_Gecko_HRS_Freeride_Windsurfer_133
Brand Fanatic
Vælg størrelse 133L
LIDT OM BRANDET

Fanatic er et brand, der specialiserer sig i produktionen af stand-up paddleboards (SUP). Deres sortiment omfatter forskellige typer af SUP's, fra allround-boards til touring- og race-boards. Fanatic er kendt for at producere højkvalitets- og innovativt udstyr, der er designet til at give brugeren en god oplevelse på vandet. Deres produkter er populære blandt både nybegyndere og erfarne brugere og er ofte anvendt i forskellige former for vandsport

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE