10500

FANATIC SKY WING FOIL BOARD

10.500,00 kr
BrandFanatic

Special designet board, der udnytter WING mulighederne
Den perfekte måde til både at udfordre det man kan
Både med og uden Foil

Beskrivelse

Dedikeret til wing foiling har Fanatic designet denne perle. Den kompakte størrelse giver dig følelsen af ekstrem elt hed når du er i flight mode, men har volume nok til at give dig en god start ud af vandet. De to små størrelser egner sig perfekt til freeride og bølger, den store egner sig til early takeoff og hurtigere cruising. Du vil have det her board fordi det er mere kompakt end en sup foil, men stadig løfter dig ud af vandet hurtigere!

Yderligere information
Specifikationer
SKU13200-1128
BrandFanatic
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Fanatic