Trustpilot

Fischer E99 Easy Skin Xtralite Fjeldski

2600
2.600,00 DKK

SKU: N55018

Lagerstatus: På lager / web-lager

Fischer E99 Xtralite Skin Waxless Backcountry ski
Monteret med Easy Skin, Fischers smarte løsning for montering af skin til touring
Leveres uden binding, der kan tilkøbes  

Maksimalt antal tegn: 500

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Fischer E99 Easy Skin Xtralite Langrendski
Dette er en super lækker backcountry-ski som har en god performance. Denne ski er designet til ekspeditionsbrug og tilbyder dig en perferkt blanding af robust, holdbarhed og performance. Easy skin som er tilknyttet denne langrendski tilføjer vildt gode klarte egenskaber, som du vil elske på dine ture. Alt i alt en super lækker ski du vil elske at bringe med ud på sneen!

Features:

  • Rental Tail Protector
  • Speed Grinding
  • Nordic Rocker Camber
  • Steel Edge

Lidt om Fischer
Fischer er et østrigsk skimærke, som er verdens kendt for deres altid gode kvalitet og design produkter. Fischer er et af verdens største ski brands, og derfor kan du altid vide at du har noget fedt mellem hænderne med et Fischer produkt. Derudover er Fischer kendt for innovation og avanceret teknologi, så du vil altid have det sidste nye teknologi på markedet med Fischer produkter.

Hvorfor tilføje NNN BC Auto eller NNN BC Manual Binding?
Med en NNN BC Auto får du en meget brugervenlig binding som er nem at betjene, med sit bekvemme automatiske step-in design lukker den med et hørbart klik og løsner sig igen med et tryk med skistaven. Den brede styreplade på 56 mm, giver en fremragende stabilitet og ski kontrol, som er meget vigtigt, når man er på ski i variable terræn.

Med en NNN BC Manual binding får du funktionel og pålidelig binding, der er udstyret med en robust manuel lukkemekanisme. Kombineret med den 56 mm brede bindingsplade, giver det maksimal stabilitet og kontrol. Bindingen er meget velegnet til brug i hårdt terræn og under varierende sneforhold.

Hvorfor tilføje Easy Skin Mohair 50mm?
Dette skin er lavte af en blanding af mohair og nylon, hvilket er den perfekte kombi til at øge fæstet på dine langrendski. Dette skin er let at tage af og på.

Hvorfor spørger vi om din vægt og højde?
Vi spørger efter din vægt og højde for at finde ud af, hvilken størrelse ski, der passer bedst til dig. For yderligere oplysninger kan du altid kontakte os på: 86 17 67 65.
 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København)

Søndagsåbent:
28/11, 12/12 og 19/12: kl. 10-14  

CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261