DEMO UNDERVANDSJAGT UDSTYR - SPAR OP TIL 60%

500

Fischer NNN Control Step-In IFP binding

500,00 kr
BrandFischer

Lækkert Østrisk kvalitet mærke, Fischer er verdenskendt for innovation og avanceret teknologi.
Flyt bindingen frem og få bedre greb, flyt den tilbage og få bedre glid.
Fischer er et familie ejet top langrendsbrand!

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Den første langrends binding der kan flyttes frem og tilbage, uden brug af værktøj! Monteres uden værktøj og kan flyttes, selv med en behandsket hånd. Med denne Fischer binding får du en binding der kan flytte sig frem for bedre greb og bagud for et bedre glid uden du behøver tage skiene af! Denne støvle har en maksimal stabilitet og ski kontrol. Bindingen glider hurtigt på pladen uden brug af værktøj. Når det er tid til at stå på ski, så kan du med Turn Lock-mekanismen betjenes selv med en behandsket hånd, hvilket gør det lettere end nogensinde før!

Når du køber langrendsudstyr hos os.
Når du køber dit langrendsudstyr hos os monterer vi altid gratis så dine ski passer til dine bindinger og støvler. Er vi det mindste i tvivl om din bestilling vil vi altid kontakte dig inden vi sender.

DETALJER
Specifikationer
SKUS60217
EAN9002972215988
BrandFischer
LIDT OM BRANDET

Fisher er er et af de førende mærker inden for langrend og ski-branchen, og med god grund. Mærket har længe været kendt for at fremstille ski og skistøvler med høj performance, innovation og teknologi. Deres produkter er lavet af højkvalitetsmaterialer og er designet til at modstå de barske forhold på bjerget, samtidig med at de er lette at transportere og opbevare.

Langrendsudstyret fra Fischer giver optimal komfort og ydeevne i forskellige vejr- og terrænforhold. Deres produkter passer til forskellige niveauer og præferencer af langrendsudøvere.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE