Trustpilot

Fischer Sprint Junior Langrendsstave

200
200,00 DKK

SKU: Z46419

Lagerstatus: På lager / web-lager

Lækkert østrisk kvalitet mærke
Fischer er verdenskendt for innovation og avanceret teknologi
Rigtig gode junior aluminiums langrendsstave

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Fischer Sprint Junior Langrendsstave
Dette er en let og stabil aluminium langrendsstav, som passer perfekt til børn og unge. Derudover er der nogle virkelig lækre race stropper på stavene, der er speciel designet til børn og unge med mindre hænder kan have et sikkert og komfortabelt greb på staven. Alt i alt en lækker junior Langrendsstav fra Fischer

Lidt om Fischer
Fischer er et østrigsk skimærke, som er verdens kendt for deres altid gode kvalitet og design produkter. Fischer er et af verdens største ski brands, og derfor kan du altid vide at du har noget fedt mellem hænderne med et Fischer produkt. Derudover er Fischer kendt for innovation og avanceret teknologi, så du vil altid have det sidste nye teknologi på markedet med Fischer produkter. 

Guide til valg af langrendsstave.
Når du skal vælge stave til langrend er det vigtigt først og fremmest at få den rigtige længde, og derefter er selve materialet eller stivheden i stavene det næste man bør gå op i. Længden til klassisk langrend bør være -30cm i forhold til din højde. 
 
De fleste stave af lavet af alu, glasfiber eller carbon. Jo mere carbon der er i staven, des stivere er den. Prisen vil også afspejle materialet. En alu stav er billigst, en carbon dyrest. Hvis du kun går efter fart skal du selvfølgelig have en carbon stav, hvis du går efter naturoplevelser og i et roligt tempo tager en flot rute skal du måske spare penge og gå efter en billigere alu stav. 
 
Hvis du skal have en stav til touring, hytte til hytte ture og ture udenfor sporet i dybere sne: Vælg en stav der kan justeres i længden og har en stor trans. 
Vi har altid et stort udvalg af langrendsstave på Surfline.dk og i butikken i Egå. Vi står altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige model og længde. 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København)
Søndag: kl. 10 - 14 (Aarhus & København)


CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261