Trustpilot

Fischer Twin Skins Pro Medium IFP Langrendsski

2200
2.200,00 DKK

SKU: N23519

Lagerstatus: På lager / web-lager

Lækkert østrisk kvalitet mærke
Fischer er verdenskendt for innovation og avanceret teknologi
Vildt god performance uanset sneforholdene

Maksimalt antal tegn: 500

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Fischer Twin Skins Pro Medium IFP Langrendsski 
Dette er en fremragende langrendsski fra Fischer med en performance i særklasse. Det er en letvægts model, der også har et godt greb i sneen, uanset sneforholdene du står overfor. Denne ski har en fed konstruktion, så den kommer nemt og hurtigt fremad med dens Efficient Forward Design. Alt i alt en lækker langrendsski fra Fischer.

Features:

  • Rental Tail Protector
  • Speed Grinding
  • Air Tec Basalite
  • Twin Skin

Lidt om Fischer
Fischer er et østrigsk skimærke, som er verdens kendt for deres altid gode kvalitet og design produkter. Fischer er et af verdens største ski brands, og derfor kan du altid vide at du har noget fedt mellem hænderne med et Fischer produkt. Derudover er Fischer kendt for innovation og avanceret teknologi, så du vil altid have det sidste nye teknologi på markedet med Fischer produkter.

Hvorfor tilføje Control Step-in IFP eller Race Classic IFP binding
Control Step in: Den første langrends binding der kan flyttes frem og tilbage, uden brug af værktøj! Monteres uden værktøj og kan flyttes, selv med en behandsket hånd. Med denne Fischer binding får du en binding der kan flytte sig frem for bedre greb og bagud for et bedre glid uden du behøver tage skiene af! Denne støvle har en maksimal stabilitet og ski kontrol. Bindingen glider hurtigt på pladen uden brug af værktøj. Når det er tid til at stå på ski, så kan du med Turn Lock-mekanismen betjenes selv med en behandsket hånd, hvilket gør det lettere end nogensinde før!

Race Classic IFPDette er en fremragende langrendsbinding, hvis du ønsker at forbedre dit skiløb. Denne binding har en formidabel kraftoverførsel fra fod til ski, hvilket vil forbedre din performance ude i sneen. Denne binding er også rigtig god fordi det er nemt at tilpasse bindingens position på skien, hvilket er en virkelig fed detalje. Hvis du skubber bindingen fremad, så får du et bedre greb, hvorimod du får bedre glid, hvis du skubber den tilbage. Alt i alt en virkelig god langrendsbinding, hvis du ønsker at forbedre dit langrendsskilløb.  

Hvorfor tilføje Madshus CT 100 NNN Langrendsstøvler?
CT 100 er en sporty, let og komfortabel langrendsstøvle med overdel af vandafvisende og åndbart MemBrain® softshell materiale. Lynsnøring med lynlåslukke. Forstærket hælkappe, god flex og sidestabilitet. Inderstøvlen kan opvarmes for individuel tilpasning. Rottefella NNN T4 ydersål! 

Hvorfor tilføje vokspakken
Ellers kommer du ingen vegne!! Det er uundværligt, det er nødvendigt! Vokspakken indeholder skincare, cleaner og glide vax. Du kan læse mere om pakken her 

Hvorfor spørger vi om din vægt og højde?
Vi spørger efter din vægt og højde for at finde ud af, hvilken størrelse ski, der passer bedst til dig. For yderligere oplysninger kan du altid kontakte os på: 86 17 67 65.

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København)
Søndag: kl. 10 - 14 (Aarhus & København)


CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261