6700

Galasport Phoenix IB Polokajak - Diolen

6.700,00 kr

Super let og hurtig polokajak
Virkelig nem at dreje!
Galasport Phoenix IB Polokajak

Beskrivelse

Phoenix er nyeste model designet af Philip Pfister (på det franske polo landshold) og Neklan Unger. I bunden i forenden har Phoenix en let V-form, som giver bedre fart i kajakken, og bagenden er fladere og bredere end Sphinx og Knight, hvilket gør det lettere at lave "stern-turns". Phoenix er ideel til personer mellem 60 og 85 kg. I denne billigste variant er de lavet af glasfiber med kevlar/kulfiber forstærkninger og sandwich afstivninger i skroget. IB betyder "Integrated Bumpers" - den leveres med integrerede bumpers monteret. Denne konstruktion har vist sig meget holdbar og stort set lige så god som mange væsentlig dyrere konstruktioner fra andre producenter. Du får virkelig meget kajak for pengene! Alle 3 modeller fås dog også i en række dyrere versioner i kevlar/kulfiber, som bliver både lettere og stærkere, men også dyrere.

Yderligere information
Specifikationer
SKUGalasport Phoenix IB Polokajak - Diolen
BrandGalasport
Specifikationer

Mål:

  • Vægten er ca. 11 kg.
  • Længde 300 cm.
  • Bredde 57 cm.
  • Cockpit (udvendig) 76,5 x 42 cm.
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Galasport