Trustpilot

Gram oppustelig pagajflyder

400
400,00 DKK

SKU: Gram oppustelig pagajflyder

Lagerstatus: På lager

God kvalitet og funktionalitet med Gram
Stort fokus på pagajer
Oppsutelig pagajflyder med 2 luftkamre 

Beskrivelse

Detaljer

Gram oppustelig pagajflyder
Dette er en oppustelig pagajflyder, som har 2 seperate luftkamre. Denne pagajflyder er designet specielt til grønlænderpagajer, men fungerer også til andre type pagajer. Konstruktionen på denne flyder er længere og smallere end andre oppustelige udgaver. Pagajflyderen har 2 luftkamre med hver sin ventil. Dette betyder at hvis flyderen punkterer, så vil du stadig have nok luft i kammeret til at give pagajen opdrift.

Specifikationer:

  • Længde: 62cm
  • Bredde: 23cm
  • Vægt: 410g
  • Højde: 20cm

Lidt om Gram
Gram er et vildt fedt kajak og pagaj brand. De har altid sat højt fokus på kvalitet og funktionalitet, så du er sikker på at du får et produkt i særklasse. Gram finder problemerne i tidligere produkter fra deres konkurrenter og dem selv, og finder gode og innovative løsninger for at sikre dig, den bedst mulige oplevelse. Alt i alt et lækkert kajak og pagaj brand, som du med garanti vil elske. 

 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

BUTIK ER LUKKET T.O.M. D. 7. FEBRUAR:
Surfline.dk sender stadig på 1-2 dage og du kan nemt og sikkert hente via Click & Collect