BLACK FRIDAY - ALT BLIVER NEDSAT OM:

Trustpilot

GUL Tørdragt Code Zero 4mm Hybrid Front Zip

SPAR 25 %
PRISFALD
GUL Tørdragt Code Zero 4mm Hybrid Front Zip
4200

4.200,00 DKK

Pris: 5.600,00 DKK

SKU: 2016 GM0377 GUL Tørdragt Code Zero 4mm Hybrid Front Zip Drysuit

Lagerstatus: På lager

4 lags åndbar tørdragt med smart hestesko lynlås hen over nakken, neopren manchetter i hals og håndled - og latex manchetter i fødderne. Dragten kan sejles både med støvler og i bare fødder

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Code Zero Hybrid er en helt nyudviklet hybrid tørdragt til brugere der ønsker en dragt der er vandtæt, og som samtidig sidder HELT tæt til kroppen.

Dragten er produceret som en traditionel våddragt, med neopren krop, dog med latex afslutning om anklerne og med en traditionel tørdragts top med neopren manchetter som håndled og hals afslutning. Afsluttet med en tørdragtslynlås hen over skuldrene.

Resultatet er en dragt der er perfekt til aktiv vandsport, hvor pasform er vigtig, der er intet der buler ud og som kan sidde fast, og samtidig har man muligheden for at isolere sig med flere lag beklædning

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

BLACK FRIDAY:
Fredag: kl. 08 - 21
Lørdag: kl. 08 - 16
Søndag: kl. 08 - 16