Trustpilot

Kokatat Whirlpool Bib Drypant Gore-Tex Pro Tørbukser - Sort

NYHED
Kokatat Whirlpool Bib Drypant Gore-Tex Pro Tørbukser - Sort
7000
7.000,00 DKK

SKU: Kokatat Whirlpool Bib Drypant Gore-Tex Pro Tørbukser - Sort

Lagerstatus: På lager

Kokatat GTX Pro Whirlpool Bib Kajak Tør bukser
Kajakudstyr i højeste kvalitet
Designet af padlere med massere af erfaring  

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Kokatat Tørbukser GTX GoreTex Whirlpool Bib Drypant
Tørbuks i samme materiale som Kokatat laver tørdragter i med justerbare seler og dobbel fals. Tørbuks i samme materiale 3 lags åndbare materiale som kokatat også benytter til tørdragter, samt justerbare seler og dobbel fals. Forstærket materiale på knæ og sæde.Tropos materialet er vandtæt og åndbart på samme tid, hvilket gør dem til nogle af de bedste tørbukser på markedet.
På herremodel er den med lynlås foran og på damemodellen er den med "drop seat". Dobbel fals gør, at man kan flette buksen sammen med sin roanorak, så man får en tæt samling. Et rigtig godt suplement til en tørdragt.

Hvad er Gore-Tex Pro?
Kokatat har altid haft fokus på at lave markedet bedste produkter. De seneste 3 år har Kokatat og W.L. Gore arbejdet tæt sammen, for at udvikle den ultimative Gore-Tex membran til alt aktivitet på vandet. Nu er den her – Gore-Tex Pro!

Hvad kan den nye membran?

  • Lettere, Ekstrem robust og åndbar som aldrig før
  • Testet på laboratorier og ude på vandet tusindevis af gange
  • Kompromisløs waterproof protection
  • Komfort og kvalitet helt i top
  • Forstærket DWR coating
  • Miljøvenlig fremstilling

Lidt om Kokatat
Kokatat har lavet kajakudstyr af højeste kvalitet siden 1971 og lægger stor vægt på de miljømæssige konsekvenser af deres produktion. Over 90 % af deres produktion foregår på deres fabrik i Arcata, Californien. Alle Kokatat produkter er fremstillet i højeste kvalitet og er udviklet af padlere med masser af erfaring!

Kokatat garanti
Kokatat produkter holder i rigtig lang tid, og derfor er du sikret med THE KOKATAT WARRANTY. Dette betyder at der er garanti på ALLE Kokatat produkter, som er blevet ramt af defekter i materialer eller udførsel af produktet. Dette gælder kun i forhold til et produkts forventede livstid. Produkter som er ramt af defekter, vil blive sendt tilbage Kokatat, som vil reparere det eller give et nyt produkt.
 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14