UDSTILLINGSMODEL NDK Romany LV kajak

SPAR 17 %
PRISFALD
UDSTILLINGSMODEL NDK Romany LV kajak
22500

22.500,00 DKK

Pris: 27.000,00 DKK

SKU: UDSTILLINGSMODEL NDK Romany LV kajak

Lagerstatus: På lager

Romany kajakkerne er skabt til leg og sjove
De er super lette at rulle med og de er fantastiske i surf’en
Kendte for deres elegante og meget lette håndtering i vandet
Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

UDSTILLINGSMODEL NDK Romany LV kajak
Nigel Dennis Romany er kajakken til roeren med gode store ambitioner. De er muligvis de mest manøvredygtige kajakker på hele markedet. Det er ikke uden grund, at Dennis Romany nok en den mest foretrukne kajakker blandt instruktører verden over.

Romany kajakkerne fra Nigel Dennis er bygget til det oprørte hav. De er kendte for deres elegante og meget lette håndtering i vandet. Om det er som instruktørkajak på det flade vand, hvor det bliver nemt at vise teknikker, eller om det er i større bølger og vanskelige forhold, hvor præcis og ikke mindst hurtig styring er altafgørende. Romany kajakkerne er skabt til leg og sjov, de er super lette at rulle med og de er fantastiske i surf’en.

Kajakken har 3 pakrum med runde luger, da Nigel er af den mening at disse luger er nemmere at sætte på, så de holder helt tæt. Fordækket er forstærket, så kajakken let kan holde til at lave redninger med fuldtpakkede kajakker, dette gælder også under meget vanskelige forhold. Skottet bagved sædet er placeret helt tæt op ad cockpitkarmen, og skråner en smule, for at gøre kajakken væsentligt nemmere at tømme for vand. Karmen på Sport RM er fremstillet i glasfiber, så et neoprenskirt vil give så tæt en lukning som overhovedet muligt.

Cockpittet i Romany’en er særdeles veltilpasset, med en tæt pasform og en markant keyhole åbning. Keyhole åbningen giver nem adgang ind og ud af kajakken, også i en brænding, hvor det gerne skal gå stærkt. Den tætte pasform giver super kontakt med kajakken og giver roreren konstant kontrol.

Romany er kajakken til teknik nørden, som ønsker en kajak til leg, dagsture og til rul, og som måske går med ambitionen om at blive kajakinstruktør.

 
Romanyen blev udviklet i 1993 med følgende karakteristika:
 • Et lavt agterdæk som gør kajakken let at rulle. 
 • Et stort, men meget veltilpasset cockpit, som gør den let at komme ud og ind af i brændingen når det skal gå hurtigt og som sikrer et godt ”greb” i kajakken og dermed en fin kontrol ved kantning mv. 
 • Tre pakrum hvor det mindste er til at nå fra cockpittet mens du sidder i kajakken. Så kan du få adgang til kamera eller lidt mad og vand uden at skulle på land. 
 • Skottet bag lændestøtten er placeret helt til karmkanten og det gør at man kan tømme kajakken helt for vand ved blot at udføre en T-redning. 
 • Punkterne, hvor gribelinerne er fastgjort, er nedsænkede i dækket så de er plane med overfladen. Det giver et flot og færdigt helhedsindtryk når man kigger hen over dækket. 
 • Masser af plads til større fødder eller varmt vinterfodtøj. 
 • To store runde luger Ø24 cm og den lille dagluge på Ø19 cm. De store luger gør det let at pakke kajakken. Den runde luge er samtidig den mest vandtætte lugetype. 
 • Kajakken er meget lidt vindfølsom i hård vind.
 
Standardudgaven størrelse:
 • Længde / Bredde: 
 • Længde: 4,89 meter 
 • Bredde: 0,54 meter 
Volumen:
 • Forreste pakrum 48 liter 
 • Mellemste pakrum 36 liter 
 • Bagerste pakrum 46 liter 

Udgaven i glasfiber er lavet til at modstå hårdt slid og lange ekspeditioner. Der er lavet en test hvor en 85 kg tung person står på dækket af kajakken mens den ligger på land – ingen bekymring. Dækket lige foran cockpittet er forstærket så man kan trække en fuldt lastet kajak op over i en redningssituation velvidende at der ikke vil opstå en skade. 


Lille (Low Volume):
Denne model er udstyret med et cockpit som passer de mindre roere. Karmen er blevet 87 mm kortere end standarden og 25 mm smallere og lårstøtten trukket længere tilbage mod roeren. Kajakken har mindre volumen end standarden.

Hvilken pagaj skal jeg vælge?
Plast/Alumuniums pagajen er letvægt og utrolig manøvredygtig i vandet. En aluminiumspagaj er stærk og holdbar. Bladet er lavet i plast, mens stangen er lavet i aluminium. Pagajen egner sig til familier, sommerhuse, institutioner og klubber der ønsker en prisbevidst løsning. Aluminiumspagajer egner sig ikke til dig der er nørd og ønsker den letteste og stiveste model på markedet.
 
Glasfiber pagaj er lettere, stivere, og når det er koldt, langt rarere at holde ved. Ved en lettere pagaj, er du sikker på at få kraftoverførslen fra armene, overført til fremdrift i vandet. En glasfiberpagaj sørger for du kan nyde turen uden en dalrende pagaj. Bladet på en glasfiber pagaj er ofte tyndere end alu pagajerne, og føles derfor lettere i vandet. Er du ivrig kajakroer skal du som minimum vælge en pagaj i glasfiber.
 
Carbon pagaj er det bedste af det bedste. Carbon er det ultimative når det kommer til stivhed kombineret med vægt. Vores carbonpagajer er specialt udvalgte for sublim kvalitet. Ror du kajak ofte og går op i sporten, skal du prøve en carbonpagaj. Men pas på, du kommer aldrig til at vende tilbage til aluminium eller glasfiber. Carbon havkajakpagajer er lette, smukke og er aldrig kolde at holde ved. Køb en carbonpagaj og mærk hvor let den går i vandet, og hvor meget kraft der overføres. Bedre pagajer finder du ikke.

Hvorfor tilføje en kajakvest?
Selv de mest rutinerede kajakroere kan blive overrasket. Med en redningsvest kan du færdes på havet med tryghed og være godt forberedt, hvis uheldet er ude og du skulle falde i vandet. At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet.

Hvorfor tilføje et sprayskirt?
Spraydecks også kendt som skørter, overtræk og cockpitovertræk sælges her. Undgå vand i kajakken med et sprayskirt. Sprayskirt kan købes i enten nylon eller neopren. 
Nylon overtræk er lidt billigere, men stadig gode overtræk. De er perfekt til begynderen, da de er lette at få af og på, samt de kan tilpasses meget let. Vælter man med kajakken, falder de let af. Med åndbar nylonovertræk slipper du også for fugt og varme nede i kajakken.
Neopren overtræk er til de mere øvede kajakroer. De sidder stramt om livet og kajakken. De vil være helt flad omkring livet og sikrer at vand ikke samler sig, eller at der trænger vand ind. Vil man lave makker redning, rulle rundt eller ro bølger, er neoprenovertrækket klart valget. 

Hvorfor tilføje en kajakpumpe?
Får du vand ind i kajakken, kan du pumpe det ud igen med en kajakpumpe. Kajakpumpen er lille og kompakt, så den passer i kajakken. Lænsepumpe er lavet i solidt plastik og pumpen er betrukket med skum. Betrækket gør pumpen lækker at holde ved, og sikrer at den flyder, hvis den falder i vandet. Det solide D-formet håndtag giver godt greb, mens man pumper vand ud af kajakken, og man undgår at slå knoerne mens man pumper.
 
zegul
 

Fragt og levering

FRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER - OGSÅ KAJAKKER & SURFBOARDS I HELE MARTS MÅNED

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS


Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
0 - 2 kg   50 DKK   200 DKK   500 DKK
3 - 5 kg   60 DKK   300 DKK   800 DKK
6 - 10 kg   75 DKK   350 DKK   1000 DKK
11 - 15 kg   110 DKK   400 DKK   1.200 DKK
16 - 20 kg   130 DKK   450 DKK   1.200 DKK
21 - 30 kg   150 DKK   500 DKK   1.200 DKK
31 - 50 kg   300 DKK   650 DKK   1.200 DKK
             
Fragt af surfboards   400 DKK   1.500 DKK   1.500 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på hhv. 400 kr. for Surfboards og 700 kr. for kajakker.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: info@surfline.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14