Trustpilot

Gul Tørdragt Code Zero Pro U-Zip

SPAR 19 %
PRISFALD
Gul Tørdragt Code Zero Pro U-Zip
7440

7.440,00 DKK

Pris: 9.200,00 DKK

SKU: GM0368-B8BKBK 1

Lagerstatus: På lager / web-lager

Lækker tætsiddende og lækker tørdragt produceret i stretch materiale
Revolutionerende U-Zip hesteskoformet lynlås gør indstigning let
Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Tørdragten har en revolutionerende hestesko-formet U-Zip lynlås, der gør indstigningen i dragten ubesværet og tillader et langt mere kropsnært design. Det 4 lags åndbare strech laminat materiale dragten er produceret i, er lettere, blødere og mere åndbart end noget hidtil produceret. Dragten tilbyder en hidtil uset komfort.

Code Zero er GULs tørdragt topmodel. Som den eneste tørdragt på markedet har den stretch paneler på lår og ryg. Det giver mulighed for at lave en dragt med langt slankere pasform end konkurrenterne. Dragten har neopren manchetter i hals og håndled, og integrerede latex fødder
 
GCX4 membranen er en åndbar membran der ikke ¨larmer¨. Så man kan nyde Guds frie natur uden støj.
 
Fantastisk lækker og fleksibel tørdragt, der med sine stretch paneler giver en særdeles god komfort og bevægelsesfrihed og gør at denne tørdragt er meget velegnet til havkajak, sejlads, surf og kite.
 
Horseshoe U-Zip lynlåsen er designet så dragten er let og ubesværet at tage på og af. Den sidder ikke i vejen og betyder samtidigt at dragten kan designes så den sidder tættere og ikke virker så stor som med normal tørlynlås
 
Tørdragter kan anbefales i de kolde måneder, både til at holde dig tør og varm når du er på vandet, men tørdragterne er også en sikkerhedsting idet ens overlevelsestid i det kolde vand forøges med mange hundrede procent i forhold til neopren våddragt.
 
GUL´s GCX4 Code Zero membram, er noget af det mest åndbare på markedet, så her får du en top tørdragt til en fair pris, der kan sammenlignes med de bedste og langt dyrere Gore-Tex produkter på markedet.

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København)

Søndagsåbent:
28/11, 12/12 og 19/12: kl. 10-14  

CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261