100

Kajaksport Round Hatch 15 Rim

100,00 kr

Rem til luge for øget vandtæthed
Kan som udgangspunk monteres på alle kajakker
Undersøg limning inden montering

Beskrivelse

KS-lugeremmen er præcisionsfremstillede til KS-lugedæksler. Remmen er lavet af slidstærkt og klæbrig ABS-plast. Ved at bruge vores covers sammen med vores fælge kan du få den bedst mulige vandtæthed og nem adgang til dit kajaklastrum.

Vores lugefælg kan som udgangspunkt fastgøres til alle kajakker (f.eks. glasfiber, armeret plast, polyethylenblandinger, ABS-plast osv.). Inden limning skal du finde ud af og bekræfte passende lim og primer til begge materialer. Installationsvejledningen til de mest almindelige materialer kan downloades fra vores websider.

Yderligere information
Specifikationer
SKUKajaksport Round Hatch 15 Rim
BrandKajak Sport
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Kajak Sport