SUP SALE SLUTTER OM:

Trustpilot


Rulleski hjelme

UPS!

Kategorien er tom, men bliver snart fyldt op af lækre varer...

 

 

En rulleski hjelm er et must, fordi du nedad kan nå op på hastigheder over 30 km/t. Bern hjelme giver optimal sikkerhed til rulleskiløbere, og de findes i farver, der sikrer, at du bliver set i trafikken. Vi prøver at have så mange størrelser på lager, så du kan finde yndlingsmodellen i din størrelse. Bemærk, at vi også forhandler de lækre Bern hjelme i carbon. De fleste Bern hjelme kan yde beskyttelse på tværs af sportsgrene. Det betyder, at du også kan tage hjelmen på, når du skal cykle, skate, m.m.

Vi har meget til mennesker, der står på rulleski, inkl. rulleski, skistave, bindinger, støvler, tilbehør og hjelme her på siden. Det er nemt at forstå, hvorfor rulleski er blevet så populært. Sporten giver et fænomenalt konditionsboost. Rulleski kan bruges som supplement til langrend men også til andre former for konditionstræning som f.eks. løb, da sportsgrenen er blid ved knæ og sener.

Du kan altid stille spørgsmål til os omkring rulleski. Vi kan findes i Surfline forretningen i Egå, nord for Aarhus, eller du kan skrive en besked på [email protected], hvis du har brug for hjælp.

Læs mere