Trustpilot

Swix CH6X Blå, -5 °C/-10°C, 60g

78
78,00 DKK

SKU: CH6X Blue, -5 °C/-10°C, 60g

Lagerstatus: På lager

Hydrocarbon wax -5⁰C to -10⁰C. 
God voks til træning
Let at varme ind i skien
Specielt velegnet til tørre forhold

Beskrivelse

Detaljer

Hydrocarbon voks fra -5⁰C til -10⁰C. God voks til træning i kolde vejrforhold, nem at varme under gode tøre vejrforhold. Swixs standart CH6 har været en succes i Cera Nova systemet og gennem omfattende tests, har de altså ikke kunne finde noget bedre. Det er en økonomisk trænings- og racingvoks, såvel som en præperationsvoks til kolde ski. Voksen har en god holdbarhed og præsterer rigtig godt i de fleste sneforhold såvel som kunstig- og gletchersne. Hastighedsintervallet for dit strygejern bør indstilles til omkring 8-10 sekunder for en langrends- eller alpinski. Dertil kan voksen også genopvarmes efter at have kølet ned til stuetemperatur (ca. 10 min) for at give den en bedre holdbarhed.

  • Anbefalet strygejerns temperatur: 145°C 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

BUTIK ER LUKKET T.O.M. D. 7. FEBRUAR:
Surfline.dk sender stadig på 1-2 dage og du kan nemt og sikkert hente via Click & Collect