Trustpilot
 
Vent venligst

Lenz Heat Glove 4.0 Dame Handsker m/batteri varme

SPAR 13 %
PRISFALD
Lenz Heat Glove 4.0 Dame Handsker m/batteri varme
2000

2.000,00 DKK

Pris: 2.300,00 DKK

SKU: 1285 + 1320 Lenz

Lagerstatus: På lager

Dame handsker med indbygget varme
Vamen kommer fra varmetråde der ligger på håndfladen og ud i samtlige fingre
Handskerne kan justeres i 3 varme indstillinger, udvikler varme op til 14 timer

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Lenz Heat Dame handsker
Aldrig mere kolde fingre med disse el opvarmede herre handsker fra eksperterne ved Lenz. Små lithium batterier, der er syet ind i en smart lomme på håndryggen, sikrer at du holder varmen hele dagen. Uanfægtet om du er i det koldeste Norge på ski, eller bare bruger dem til at gå tur med hunden, med garanti uden at fryse. Små varmetråde sikrer at varmen fordeles over hele handsken og ud i fingrene. 
Handsken har 4 way stretch som gør den lækker og flexibel. 

Batteriet i denne pakke er genopladeligt og leveres med oplader, så du altid kan holde dig varm ude i kulden. Denne handske kan varme i op til 14 timer, hvilket vil sige du kan holde dig varm i flere timer uden problemer. Dette batteri kan justeres til 3 forskellige varme niveauer på selve batteriet, så du selv kan tilpasse varmen som er nødvendig. Derudover er dette batteri hurtig til at oplade, så du er klar til flere dage ude i kulden på inden tid.

  • Genopladeligt og med hurtig oplade tid
  •  Kan varme i op til 14 timer
  • Leveres med oplader

Hvem har brug for el varme i handsker, veste, sokker eller såler? 
Vi har rigtig mange kunder der bare er trætte af at fryse. Det kan være skiløberen der døjer med dårligt blodomløb til fingrene. Det kan være fiskeren der står i waders i meget koldt vand i mange timer. Det kan være hundelufteren med en sygdom der giver ekstrem kulde følsomhed. Det kan være tømreren der står på et tag en hel december. Det kan også bare være dig der er træt af at fryse, og har prøvet med gode Hestra handsker uden at det afhjælper problemet. Varme i handsker, veste, sokker eller såler virker - og vi har endnu ikke haft en kunde der fortsat fryser efter investering i disse smarte produkter. Batteri tider kan variere efter vejret, det er helt normalt - bare se på hvordan din telefon opfører sig i kulde. Men disse produkter er hårdføre og kan sagtens holde batteri til det der svarer til en hel skidag / arbejdsdag. 

Lidt om Lenz 
Siden 1987 har Lenz produceret nogle af de bedste kvalitetsprodukter inden for sport, arbejde og fritid. Vi har valgt at lagerføre Lenz's el-varme kollektion, da de her virkelig levere produkter i aller højeste kvalitet, brugervenlighed og et hav af funktionelle produkter.


Køn: Dame


Batteri: 2 stk, Lithium, 1200, op til 11 timers varme, LiON, 2400mAH.


Indeholder: Oplader, genopladelige batterier, handskerne. 


Features: 4 way stretch, vandsøjle tryk hele 10.000, touch screen kompatibe


Lenz

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14