Trustpilot

Komplet Herre SUP Neopren Pakke - Blå Spraytop

SPAR 31 %
NYHED
PRISFALD
Komplet Herre SUP Neopren Pakke - Blå Spraytop
1850

1.850,00 DKK

Pris: 2.700,00 DKK

SKU: Komplet Herre SUP Neopren Pakke - Blå Spraytop

Lagerstatus: På lager

Den perfekte herre beklædningspakke til SUP
Genial til forår, sommer og efterår - perfekt all round pakke til Danske forhold
Pakken indeholder - Spraytop, Long John og neopren sko
Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Den perfekte SUP beklædningspakke
Denne pakke er genial til dig der ønsker at holde varmen når du Stand Up Padler forår, sommer og efterår. Pakken passer perfekt til det danske vejr, og kan bruges forår, sommer & efterår. En af markedets bedste tekniske pakke for dig som vil være på vandet mere end bare de bedste sol sommer dage med 28 grader. Pakken indeholder produkter fra legendariske Engelske Gul, som producerer top of the line produkter til surfing.  
 
Pakken indeholder
 • GUL Response Neopren Long John 3/2mm (vådddragten) 
 • GUL Gamma Spraytop - Vand & vindtæt - SUPER åndbar!
 • GUL Power slipper neopren sko
GUL Response Long Jane
Herre Long John fra GUL. En dragt med perfekt pasform, der passer til alle former for vandsport. GULs fokus ligger på at benytte sig af verdens bedste neopren- og tekstilinnovationer, der er til rådighed på markedet. Alle materialer der bliver benyttet, bliver produceret præcis til Guls høje krav og standarder for at kunne sikre den rette kombination af varme, styrke, fleksibilitet og holdbarhed.
 • 25% Stretch paneler kombineret med neopren giver god fleksibilitet, komfort og bevægelighed. 
 • Blindstich optmerede sømme. 
 • Smooht-skin yderside minimerer vindafkøling. 
 • Titanium 2 refleks Dure-skin inderklædning mindsker afkøling.
GUL Gamma Spraytop
Gamma Spray Top er en perfekt anorak til al form for vandsport. Anorakken er produceret i GULs patenterede holdbare GCX2 to lags stof. Vandtæt og åndbart så sved kan transporteres væk fra kroppen. Og med 100% vandtætte limede sømme er anorakken helt vandtæt. Den justerbare halslukning, neopren afslutning omkring livet og håndleds lukning begrænser vandindtrængning
 • GCX2 vandtæt og åndbart stof
 • 100% vandtæt varme tapede sømme
 • Adjustable neopren krave
 • Neck kile for nem påtagning og udluftning
 • Secure brystlomme med drænhuller
 • Adjustable PU håndled sæler at reducere vand flush
GUL Power Slipper
3mm neoprensko med elastik lukning, velegnet til al vandsport. Holder fødderne varme og beskytter mod sten og andre skarpe genstande. GENIAL SUP sko. Gummisålen beskytter fødderne mod både muslinger og sten på vejen.
 
Hvorfor tilføje oppustelig vest
Dette er en sammenfoldet svømmevest fra Aztron, som er godkendt som svømmevest. Den er ideel til den aktive vandsportsudøver og er særdeles perfekt til SUP-brug, da den ikke fylder noget, men stadig holder dig sikker på vandet. På bæltet sidder der en CO2 patron, der puster vesten op når du trækker i den orange snor. 

Her har du én svømmevest, der kan justeres til alle størrelser. Den er kompakt og forstyrer dig derfor ikke når du dyrker den vandsport som du holder mest af. Bemærk, at dette ikke er en redningsvest, men derimod en godkendt svømmevest.

 • 75N opdrift
 • Kompakt og letvægts (Kun 376g)
 • Justbar bælte, hvilket gør den passer og sidder godt på alle
 • Skal manuel aktiveres - Pustes op af CO2 patron

At tage ud på vandet uden en svømmevest eller svømmebælte, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi at du altid benytter svømmevest eller svømmebælte, når du skal på dit næste eventyr på vandet. 

GUL Watersports
I over 50 år har GUL været med helt fremme når det kommer til teknisk udvikling af vandsports udstyr. Siden starten GUL produceret over 8 millioner våddragter til surfere over hele verden. Kvalitet, innovation og performance er og bliver GULs varemærke. I over 40 år har de været i spidsen for vandsports udstyr og fortsætter med at udvikle nye og spændende produkter til dig!
GULs fokus ligger på at benytte sig af verdens bedste neopren- og tekstilinnovationer, der er til rådighed på markedet. Alle materialer der bliver benyttet, bliver produceret præcis til GULs høje krav og standarder for at kunne sikre den rette kombination af varme, styrke, fleksibilitet og holdbarhed. GUL benytter sig af egne kvalitetskontrolinspektører allerede fra starten af produktionen, som her fjerner og afviser al neopren som ikke lever op til deres høje krav og standarder.
GUL er din sikkerhed for neopren i højeste kvalitet - designet og udviklet i UK!
 
Gul

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14