RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

2500

Nitro Venture TLS Snowboard Støvler

As low as 2.500,00 kr

Nitro er et af de fedeste snowboard brands på markedet
Kvalitet, design og performance i verdensklasse
En super lækker snowboardstøvle med god komfort!

BrandNitro
BESKRIVELSE
Nitro Venture TLS Snowboard Støvler
Komforten, bekvemmelighed. og alsidighed. Det beskriver Venture snowboardstøvlen godt. Med denne støvle får du mulighed for at bevæge dig rundt over hele bjerget uden problemer. Støvlen giver dig selvtilid og kontrol og giver dig mulighed for at udvikle dit snowboard game!
 
Lidt om Nitro
Nitro er et af de fedeste snowboard brands på markedet. Brandet blev grundlagt i 1990 og har lige siden dengang haft hovedfokus på kvalitet, design og performance er i verdensklasse. Deres snowboards bliver produceret af de bedste materialer, så din tur i sneen på disse boards vil være som en drøm. Alt i alt er Nitro bare et fremragende snowboard mærke, som du med garanti vil få massere af glæde af. 

Pasningsgaranti
Hos os er du sikker på at finde den helt rigtige støvle. Det giver vi dig en garanti for. Vi giver dig pasningsgaranti på snowboard støvler. Men KUN hvis du lytter til vores råd, garanterer vi at du får en støvle, der passer. Skulle der mod alle forventninger opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke rette op på dine problemer, bytter vi støvlen til en anden. På den nye støvle modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 

Pasningsgarantien er en ekstra garanti du får ved Surfline. Garantien gælder 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien når støvlen er brugt.

SPECS
Specifikationer
SKU848562
BrandNitro
LIDT OM BRANDET
Nitro
OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Størrelsesguide