VORES 100 BEDSTE MAJ TILBUD - SPAR 30-70%

7700

Duotone / North Sails Platinium Race Series Windsurf Bom

As low as 7.700,00 kr
BrandDuotone
BESKRIVELSE

Bøjningskurverne i Platinum.Wave-størrelserne er blevet fuldstændigt redesignet til 2015. Den mindre åbningsvinkel foran og den bredere tail resulterer i den nye Even.Curve, som sikrer et ensartet træk på front- og bag. Dette forbedrer håndteringen under wave riding og freestyle og efterlader rideren med mindre træthed. Den leveres med itail.Wave.Fitting med en patenteret loop-loop-go fitting (perfekt friktionsfri rebjustering) og et komplet skridsikkert EVA-greb! For maksimal gribekomfort kommer alle Platinum.Wave bomme stadig med en indvendig ende.

Den helt nye Wave<>Freeride version med Hybrid.Curve er udviklet specielt til sejlstørrelserne 4,5 til 7,8. Denne bøjningskurve passer perfekt til den slags sejlstørrelser og -typer. For enestående grebskomfort og et sikkert hold under andejiber har tailen også Inside.Gripped.Tail. Ud over at være utrolig let, er den helt nye iFront 2.0 front-end og stivheden i monocoque-konstruktionen; sandsynligvis gøre dette til den højeste kvalitet wave/freeride boom, der nogensinde er blevet produceret.

Platinum.Wave-størrelserne har dog omfattende Race/Formula-bøjningskurver og er udstyret med det nye iFront 2.0-hoved med minimal torsionsflex. Alle Platinum.Race bomme kommer med en individuel Outside.Tail.End for 20 % øget stivhed. Platinum 190cm og 240cm har den samme bomkrop, og er derfor ekstremt forlængelige takket være to Oversized.Outside tail-ends i forskellige længder, hvilket undgår tab af stivhed, selv når de er helt udstrakte! Et andet højdepunkt er iTail.Race.Fitting med lavfriktions Teflon-POM ruller. Helt unikt: Rebet kan sløjfes, selv når du bruger et udhalstrimsystem (patentanmeldt).

DETALJER
Specifikationer
SKU2018 North Sails Platinium Race Series Windsurf Bom
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE