DANMARKS STØRSTE VINTERUDSALG ER I GANG!
SPAR 20-70% ONLINE OG I
AARHUS + KBH. SLUTTER OM:

700

Duotone / North Sails Itendon for Ibase Mastebase

700,00 kr
BrandDuotone
Duotone / North Sails Itendon for Ibase Mastebase
Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Laveste design, ekstrem holdbarhed
For at iBASE 2.0 kan installeres eller fjernes uden brug af værktøj, er den designet til at inkludere en central skrue. Selvom disse designs normalt er bygget relativt højt, har vores ingeniører fundet en løsning til at gøre iBASE 2.0 til den laveste base af sin slags. Fordi der ikke er noget i vejen, er risikoen for skader på fødder og tæer holdt på et minimum. I modsætning til konventionelle mastfodsbaser lavet af Zytel-plastik, er iBASE 2.0 den eneste, der er produceret ved hjælp af et meget stivere materiale kendt som POM, hvilket forbedrer holdbarheden.
Én for alle – kun én base til alle forhold
Vi er 100 % overbeviste om, at absolut ingen under nogen forhold og for enhver disciplin har brug for mere end én base. Den høje fleksibilitet og lette installation og afmontering gør behovet for flere baser og forskellige systemer simpelthen forældet. Det er derfor, vi kun tilbyder iBASE 2.0. Alle disse ekstra funktioner fører ikke til nogen ekstra vægt – noget andre baser på markedet ikke kan hævde at opnå!
Frigivelsesmulighed
Vi har altid været irriterede over at skulle skrue basen af ​​brættet efter surfsessionen med trætte hænder, bare så brættet passer ind i brættet. Specielt til dette problem har iBASE 2.0 en nyttig udløsermulighed til at fjerne forbindelsesleddet ved blot at trække i den sandbestandige, rustfri stål U-stift. Uden behov for værktøj kan du også bytte denne til en anden model på få sekunder afhængigt af dine præferencer.
En yderligere fordel ved denne funktion er, at du med et udskiftningsled/sene straks er klar til handling igen, når værst falder til – uden at skulle igennem anstrengelserne med at reparere leddet/senen.
Endnu mere sikker
A) For alle sikkerhedsmøtrikker kan udløserknappen nu fastgøres med en skrue (PERMA LOCK OPTION), hvilket forhindrer udløserfunktionen.
B) Skulle iBASE 2.0 nogensinde sidde fast på brættet efter lange opbevaringstider, giver to huller dig nu mulighed for at bruge en skruetrækker som håndtag for at frigøre basen med lethed.

Ved freestyle kan SHOX hjælpe med pop og giver en blødere fornemmelse i landingerne.

DETALJER
Specifikationer
SKU14900-7319_Duotone___North_Sails_Itendon_for_Ibase_Mastebase
BrandDuotone
LIDT OM BRANDET

Duotone er et velrenommeret brand inden for windsurfing og kitesurfingbranchen. De er kendt for at producere højkvalitetsudstyr, der er designet til at give en fantastisk oplevelse for entusiaster af disse sportsgrene. Deres produktlinje inkluderer kiteboards, sejl, bars, lines, harnesses, og meget mere. Brandet har et stærkt fokus på innovation og brugen af ​​avancerede teknologier for at levere de bedste produkter.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE