Trustpilot

Nova Craft Prospector 16 Kano - Fiberglass & Tuffstuff

17000
17.000,00 DKK

SKU: Nova Craft Prospector 16

Lagerstatus: På lager

Lækker kano fra Nova Craft
Den vildeste kano til vildmarken!
Fungerer også super godt som en allround kano 

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Nova Craft Prospector 16
Prospector 16 er bedre egnet til vildmarkssø eller ved floden. Selvom denne kano er bedst egnet til "river tripping" er den stadigvæk alsidig nok til at være en god allround kano. Kanoen giver ligeledes også en tør tur på vandet selvom der er store bølger. En kano der er perfekt til vildmarken!

Specifikationer:

 • Længde: 476cm
 • Bredde: 91.4cm
 • Dybde i midten: 36cm
 • Dybde ved enden: 58.5cm
 • Rocker: 7.6cm
 • Kapacitet: 409kg 
Vægt:
 • Fiberglass: 29.9kg
 • TuffStuff: 25.4kg
 • TuffStuff Expedition: 28.1kg
 • Aramid Lite: 20kg

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Fiberglass:
Dette er et lækkert og holdbart materiale, som ikke gør ondt i pengepungen. Fiberglass fra Nova Craft er blandt det letteste og mest holdbare på markedet. Fiberglass kanoer er rigtig gode til sommerhus brug, og er et godt valg til den prisorienteret forbruger.

Tuffstuff:
Tuffstuff er lavet af basalt og Innegra-fibre. Basalt fibre er lavet af smeltet basaltsten og Innegra-fibre, der for det meste består af polypropylene. Tuffstuff-kanoer er et godt valg for padlere, der leder efter en let kano som er udvidet til flatwater tripping med mere styrke til at håndtere massere af hårdt brug til back country.

Tuffstuff-Expedition:
Tuffstuff Expedition (TSE) er en mere robust og tungere version af vores standard Tuffstuff konstruktion. Disse kanoer er fremragende til vildmarksture. Kanoen er stiv og har en god perferformance på vandet, utrolig robust og letvægtig! Alt i alt et super lækkert materiale. 

Aramid Lite:
Aramid Lite-kanoer er de letteste både, Nova Craft producerer, og er beregnet til flatwater ture. Disse kanoer er bygget ved at sammensætte Aramid-stof med afvisende vinlyesterharpiks der giver styke og vægtegenskaber til kanoen. Denne type kano er ideel til vildmarksture. I kanoen er der brugt Twaron-stof, der giver en masse kraft i Aramid Lite-modellen.

Mulighed for tilkøb (ring for mere info - 86 17 67 65):

 • Kneeling Thwart (699 kr)
 • Ash Gunwales (4995 kr)
 • Yoke Upgrade (599 kr)
 • Kevlar Skidplates (1599 kr)
 • Center Seat (1199 kr)
 • Custom Color (2995 kr)
 • Two Tone (2995 kr)

Lidt om Nova Craft
Nova Craft er et overdrevet lækkert kanobrand. De begyndte allerede tilbage i 1970, og har siden dengang haft et kæmpe fokus på at deres kanoer er af vanvittig høj kvalitet. Nova Craft er verdens kendt for deres designs, funktionalitet og fremragende håndværk. Så hvis du vil have en kano fra højeste skuffe, så er Nova Craft det helt rigtige valg til dig!

 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

BUTIK ER LUKKET T.O.M. D. 7. FEBRUAR:
Surfline.dk sender stadig på 1-2 dage og du kan nemt og sikkert hente via Click & Collect