1590

Oakley Flight Deck Matte White - Prizm Rose

1.590,00 kr
BrandOakley

Dag til dag levering fra Oakley Pro Megastore i Århus
Med Oakley goggles er du sikker på den bedste kvalitet der overhovedet findes
Leveres inkl. microfiber bag og en bøn til sneguderne for mere pudder

Beskrivelse

Hvad får du med et par Oakley goggles
Med et par Oakley googles får du den bedste kvalitetsbrille i et top lækkert design. Oakley er berømte for deres kvalitetslinser og er grunden til at Oakley, er de fleste skiløberes foretrukne valg. I butikken i Egå har vi Danmarks største udvalg af goggles / skibriller fra Oakley. Vi lagerfører hele Oakleys skiprogram. Med Oakley får du det bedste udsyn, de bedste linser og det cooleste look.

Hvad er Prizm?
Prizm er en revolutionerende linse teknologi der drastisk forbedrer kontrasten og udsynet i din goggle. Prizm linsen på Oakleys skibriller, er lavet til at øge detaljeniveauet i konjekturen, når du dyrker vintersport. Teknologien bag Prizm linsen er konstrueret til at optage en bredere vifte af lys, hvilket maksimerer kontraster og forbedre udsynet.

Yderligere information
Specifikationer
SKU59-717
EAN700285944081
BrandOakley
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Oakley