Trustpilot

Orca Core TRN Fullsleeve Open Water Triathlon Dame Havsvømmedragt

2000
2.000,00 DKK

SKU: LN68 Orca Core TRN Fullsleeve Open Water Dame Havsvømmedragt

Lagerstatus: På lager

Fed intro hav svømme dragt til damerne
God pris på en fin svømmedragt
Hold varmen på selv lange distancer

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Hvilken en svømmedragt skal jeg vælge?
En svømmedragt skal løse en række opgaver som andre våddragter ikke løser. Den skal give opdrift, fordelt således at den forbedrer svømmerens stilling i vandet. Den skal være smidig, så svømmmerens bevægelser ikke bliver hemmet. Den skal være varm, så man kan opholde sig i vandet uden at miste kræfter. Hvis den skal bruges til konkurrence, skal man også kunne slippe ud af den - hurtigt. En svømmedragt sidder tæt - og det skal den gøre! Tjek størrelsesskemaet og find den rette størrelse. 

Grundliggende er det din svømmeteknik, der bestemmer hvilken ORCA dragt du skal vælge. Der er 4 forskellige muligheder:

  1. Naturtalentet. Ubsværede og erfaren svømmer, med en perfekt teknik. Du har ikke brug for ekstra opdrift, men går efter maksimum fleksibilitet - Orca Equip & Orca 1.5 Alpha.
  2. God overall svømmer. Du er en dygtig svømmer med erfaring og god teknik. Du vil gerne have lidt ekstra hjælp i forhold til opdrift - Orca Sonar & Orca Predator.
  3. Begynder/let øvet svømmer. Svømning er ikke dit naturlige element, men du ønsker at blive bedre. Du ønsker hjælp i form af opdrift, der gør du kommer til at ligge rigtig i vandet - Orca S6 & Orca 3.8.
  4. Orca openwater dragter. Disse dragter er produceret til folk der ønsker en dragt til hyggesvømning og lidt motion - Orca Core & Orca Core TRN
Hvad kan de forskellige dragter?

Orca Core
Designet til dig der vil igang uden det koster for meget. Her får du en fed svømmedragt der holder dig varm og giver dig en super bevægelsesfrihed.  

Orca 3.8
Er designet først og fremmest med henblik på opdrift som hjælp til svømmeren. Opdriften er fordelt så svømmeren får hjælp til at ligge perfekt i vandet. Dette er det perfekte valg hvis du er en progressiv svømmer som gerne vil have lidt ekstra opdrift. Og som samtidig ønsker elasticitet i arme og skuldre via Yamamoto 40 neopren. 

Orca S6/S7
Det prisbillige alternativet til Orca 3.8. S6/S7 har mindre fleksibilitet, men svømmeren ligger stadig godt i vandet i så perfekt ballance som muligt. Dragterne har god opdrift fordelt på dragten, så du "automatisk" kommer til at ligge rigtig i vandet. Dragten er - ligesom alle andre Orca dragter - lavet i Yamamoto 40 neopren.

Orca Sonar
Sonar er den perfekte allround dragt og den ideelle dragt for svømmeren som søger kompromiset mellem opdrift og fleksibilitet. Både til begynderen og til den rutinerede tekniske svømmer. Altså en dragt du virkelig kan udvikle dig i, og som du aldrig vokser ud af. Yamamoto 40 neoprenen giver dig den perfekte balance mellem opdrift, varme & fleksibilitet.

Orca Equip
En dragt med maksimal fleksibilitet. Stor fleksibilitet i skuldre og arme, sammen med tilpasset opdrift i hofte partiet, gør dragten det rigtige valg til den den ubsværede svømmer der naturligt ligger rigtigt i vandet. Denne dragt skal du vælge, hvis du er en dygtig svømmer med perfekt teknik. Her får du ikke samme opdrift som i de andre dragter, men til gengæld får du en helt unik fleksibilitet.

 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 (Aarhus)
Lørdag: kl. 10 - 14 (København) 


CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261