RØGSKADEDE SUPS & GUMMIBÅDE - SPAR OP TIL 78% - SÅ LÆNGE LAGER HAVES

1150

Orca Core TRN Fullsleeve Open Water Triathlon Havsvømmedragt - dame

As low as 1.150,00 kr Regular Price 1.795,00 kr

Fed intro hav svømme dragt til damerne
God pris på en fin svømmedragt
Hold varmen på selv lange distancer

BrandOrca
BESKRIVELSE

En svømmedragt skal løse en række opgaver som andre våddragter ikke løser. Den skal give opdrift, fordelt således at den forbedrer svømmerens stilling i vandet. Den skal være smidig, så svømmmerens bevægelser ikke bliver hemmet. Den skal være varm, så man kan opholde sig i vandet uden at miste kræfter. Hvis den skal bruges til konkurrence, skal man også kunne slippe ud af den - hurtigt. En svømmedragt sidder tæt - og det skal den gøre! Tjek størrelsesskemaet og find den rette størrelse.

Grundliggende er det din svømmeteknik, der bestemmer hvilken ORCA dragt du skal vælge. Der er 4 forskellige muligheder:

  1. Naturtalentet. Ubsværede og erfaren svømmer, med en perfekt teknik. Du har ikke brug for ekstra opdrift, men går efter maksimum fleksibilitet - Orca Equip & Orca 1.5 Alpha.
  2. God overall svømmer. Du er en dygtig svømmer med erfaring og god teknik. Du vil gerne have lidt ekstra hjælp i forhold til opdrift - Orca Sonar & Orca Predator.
  3. Begynder/let øvet svømmer. Svømning er ikke dit naturlige element, men du ønsker at blive bedre. Du ønsker hjælp i form af opdrift, der gør du kommer til at ligge rigtig i vandet - Orca S6 & Orca 3.8.
  4. Orca openwater dragter. Disse dragter er produceret til folk der ønsker en dragt til hyggesvømning og lidt motion - Orca Core & Orca Core TRN
Hvad kan de forskellige dragter?

Orca Core
Designet til dig der vil igang uden det koster for meget. Her får du en fed svømmedragt der holder dig varm og giver dig en super bevægelsesfrihed.

Orca 3.8
Er designet først og fremmest med henblik på opdrift som hjælp til svømmeren. Opdriften er fordelt så svømmeren får hjælp til at ligge perfekt i vandet. Dette er det perfekte valg hvis du er en progressiv svømmer som gerne vil have lidt ekstra opdrift. Og som samtidig ønsker elasticitet i arme og skuldre via Yamamoto 40 neopren.

Orca S6/S7
Det prisbillige alternativet til Orca 3.8. S6/S7 har mindre fleksibilitet, men svømmeren ligger stadig godt i vandet i så perfekt ballance som muligt. Dragterne har god opdrift fordelt på dragten, så du "automatisk" kommer til at ligge rigtig i vandet. Dragten er - ligesom alle andre Orca dragter - lavet i Yamamoto 40 neopren.

Orca Sonar
Sonar er den perfekte allround dragt og den ideelle dragt for svømmeren som søger kompromiset mellem opdrift og fleksibilitet. Både til begynderen og til den rutinerede tekniske svømmer. Altså en dragt du virkelig kan udvikle dig i, og som du aldrig vokser ud af. Yamamoto 40 neoprenen giver dig den perfekte balance mellem opdrift, varme & fleksibilitet.

Orca Equip
En dragt med maksimal fleksibilitet. Stor fleksibilitet i skuldre og arme, sammen med tilpasset opdrift i hofte partiet, gør dragten det rigtige valg til den den ubsværede svømmer der naturligt ligger rigtigt i vandet. Denne dragt skal du vælge, hvis du er en dygtig svømmer med perfekt teknik. Her får du ikke samme opdrift som i de andre dragter, men til gengæld får du en helt unik fleksibilitet.

SPECS
Specifikationer
SKULN68
BrandOrca
LIDT OM BRANDET
Orca
OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
[email protected]

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

size