Trustpilot

Demo - K2 Mindbender 106ER - 175 cm

SPAR 58 %
PRISFALD
Demo - K2 Mindbender 106ER - 175 cm
3200

3.200,00 DKK

Pris: 7.600,00 DKK

SKU: 75 - K2

Lagerstatus: På lager

Hurtig og kraftfuld ski til freeride
Leveres tilpasset din støvle eller skostørrelse,
Garanti som 100% ny ski

Maksimalt antal tegn: 300

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Demo - K2 Mindbender 106 ski m/binding
K2 Mindbender 106 er en Freeride-serie som kan køre hvor som helst, og når som helst. Selv de mest øvede skiløbere vil drage nytte af den lette ski, mens de suser forbi træer eller flyder i nyfaldet pudder. 

  • Binding: Marker Tour binding
  • Mål: 138-188-125
  • Radius: 175cm = 19m
K2 "Seeking fun through innovation since 1962"
Vælger du K2 så er du sikker på at udgangspunktet for design og performance ikke er hentet fra race verdenen. Her er der lagt vægt på ski og udstyr der kan bruges overalt. K2 mener alle ski skal kunne køres overalt og de har enorm succes med det motto. De er bare nogle af de bedste i verden til at producere all-mountain udstyr. K2 er amerikanernes foretrukne mærke, men er virkelig begyndt at rykke i EU. Folk er begyndt at få øjnene op for eventyret, og det med at udnytte hele bjerget. K2 gør dit skiløb pænere og lettere.
 
Hvorfor spørger I om længden på min støvle og min vægt? 
Grunden til vi spørger efter længen på din støvle i mm og vægt, skyldes at Surfline monterer din binding, så skiene allerede er klar til brug med det samme du modtager dem. Derfor skal vi bruge længden på din støvle og hvor meget du vejer, så vi kan tilpasse skiene, så de passer perfekt til dig. Vi er meget præcise med binding er indstillet korrekt, eftersom vi vil minimere risikioen for knæskader ved styrt. 
Hvis du er usikker på din støvle længde, så kan du kigge nederst på siden af hælen på støvlen, hvor der står f.ek.s 318mm, og det er tallet vi skal benytte for at montere skiene præcist.
Hvis du ikke har længden på støvlen eller du lejer støvlen, så skriver du bare din skostørrelse, så indstiller støvle udlejeren skien for dig på destinationen.

atomic

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14