Trustpilot

Demo K2 Rolling Stones Sidestash Freeride ski

SPAR 58 %
PRISFALD
Demo K2 Rolling Stones Sidestash Freeride ski
2000

2.000,00 DKK

Pris: 4.800,00 DKK

SKU: Demo K2 Rolling Stones Sidestash Freeride ski

Lagerstatus: På lager

Rolling Stones edition af Sidestash
Top lækker ski fra K2
Stabil og god opdrift i pudder 

Maksimalt antal tegn: 300

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

K2 SideStash
Uanset om du skal ud på din hemmelige rute eller du blot dukker under rebet for at køre på allerede uge gammelt pudder, kunne SideStash godt være det perfekte værktøj. Mens du gennemgår din tjeck liste, giver denne eventyr ski med All Terrain rocker både flydeevnen og forudsigeligheden, der er nødvendig for rigtig at komme ud at vise sig på den åbne skråning, men også smidigheden til at klare de smalle forhindringer der måtte opstå undervejs. Når vanviddet er ovre, vil den stærke Metal Laminat Hybridteknologi Sidewall konstruktion i K2 SideStash skien levere en glat, stabil kørsel gennem resterne af den skorpede off piste og også her give dig en fed fornemmelse af skiløbets frihed.

Radius: [email protected]

K2 "Seeking fun through innovation since 1962"
Vælger du K2 så er du sikker på at udgangspunktet for design og performance ikke er hentet fra race verdenen. Her er der lagt vægt på ski og udstyr der kan bruges overalt. K2 mener alle ski skal kunne køres overalt og de har enorm succes med det motto. De er bare nogle af de bedste i verden til at producere all-mountain udstyr. K2 er amerikanernes foretrukne mærke, men er virkelig begyndt at rykke i EU. Folk er begyndt at få øjnene op for eventyret, og det med at udnytte hele bjerget. K2 gør dit skiløb pænere og lettere.

Hvad får du når du køber ski hos Surfline?
Når du handler ski hos Surfline, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde i Surfline.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

k2

 

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14