Trustpilot

Rottefella NNN Xcelerator 2.0 Rollerski Classic binding

650
650,00 DKK

SKU: 2017/18 Rottefella NNN Xcelerator 2.0 Rollerski Classic binding

Lagerstatus: På lager

Rottefella NNN Xcelerator Classic Rulleski binding
Extra frostærket, så den bliver på skien
Kan bruges til alle støvler med NNN eller Salomon Prolink system 

Beskrivelse

Detaljer

ROTTEFELLA – NIS-NNN Xcelerator CLASSIC
Xcelerator Classic er en ny generation nordic skibindinger. Ny teknologi giver mulighed for større hastighed og forbedrer skioplevelsen. Vægten af ??bindingen er reduceret med 40%, som gør en stor forskel i den fremadgående bevægelse af skien.

Støvle: NNN / Salomon ProLink

Anvendelsesområde: Racing Klassisk

Rottefellas langrendsbindinger og såler er baseret på det unikke og patenterede NNN system. Systemet gør, at skistøvle og binding er nøjagtigt tilpasset hinanden, og at de sammen bidrager til at mest mulig energi omformes til fart fremad. Både konkurrence-, tur- og børnebindinger kan fås i NNN systemet. Det pålidelige og brugervenlige NNN-system er kendt og værdsat i alle lande, hvor folk glæder sig over en skitur og er en favorit blandt både turskiløbere og konkurrenceløbere. Drejepunktet er placeret 10 mm bag fronten af støvlen. Det bidrager til effektiv kraftoverførsel fra løber til ski. NNN sålerne har dobbelt styrespor, som sørger for stabilitet og samtidig gør det lettere at kante skiene. NNN bindingerne består af to dele for at undgå at bindingerne skal øge stivheden på skiene.

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14