DANMARKS STØRSTE VINTERUDSALG ER I GANG!
SPAR 20-70% ONLINE OG I
AARHUS + KBH. SLUTTER OM:

Kokatat

Kokatat

KOKATAT Pro Shop giver dig det største udvalg af beklædning og kajakudstyr fra amerikanske Kokatat på nettet. Vi lagerfører en stor del af Kokatat’s sortiment og sender bestillinger fra dag til dag.

Kokatat Watersports blev grundlagt i 1971 af direktør Steve O’Meara, i Arcata, Californien. Kompromisløs kvalitet og funktionalitet har altid været udgangspunktet for Kokatat og deres udviklingen sker i tæt samarbejde med kajakroere fra hele verden. Kokatat Watersports sætter den højeste standard for udstyr og beklædning til kajakbrug, og er de eneste i verden som har licens til at bruge Gore-Tex i beklædning til vandsport.

Lokalt engagement og miljøbevidsthed betyder meget for Kokatat. Mere end 90% af Kokatat’s omsætning bliver skabt i lokalområdet, og det betragtes som en forudsætning for Kokatat’s høje kvalitet, at produktionen sker lokalt. I 2010 blev Kokatat Watersports kåret til Arcata Green Business of the Year, blandt andet takket være deres solcelle anlæg, som holder fabrikken forsynet med strøm.

Kokatat yder en ekstra ”Limited Lifetime Waranty” garanti på alle deres produkter. Det betyder at fejl og mangler i produkternes materiale eller produktion vil blive udbedret, eller produktet vil blive ombyttet, efter Kokatat’s vurdering. Dette gælder så længe fejlen er opdaget inden for produktets forventet levetid. Skader der skyldes slid og brug vil blive repareret for et beskedent beløb. Latex manchetter og lynlåse er ikke omfattet af den udvidede Kokatat garanti.

Kokatat betyder ”Into the Water” på de lokale indfødtes sprog.

Varer 1-50 af 188

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • -45%
  Demo - Kokatat Hustle Kajakvest - KUN 4 stk. - M/L Demo - Kokatat Hustle Kajakvest - KUN 4 stk. - M/L
 • -45%
  Demo - Kokatat Hustle Kajakvest - KUN 4 stk. - XL/XXL Demo - Kokatat Hustle Kajakvest - KUN 4 stk. - XL/XXL
 • -45%
  Demo - Kokatat Hustle Kajakvest - KUN 4 stk. - XS/S Demo - Kokatat Hustle Kajakvest - KUN 4 stk. - XS/S
 • KOKATAT Aries KOKATAT Aries
 • Varer 1-50 af 188

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste