VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

Neil Pryde

Neil Pryde

Neil Pryde er et anerkendt brand, der er kendt for at producere højkvalitets windsurfing og kitesurfing udstyr. Virksomheden blev grundlagt i 1970'erne af Neil Pryde, en windsurfer og sejler, og har siden da været en førende producent af udstyr til disse sportsgrene. Neil Pryde er kendt for at producere avancerede og innovative produkter, der er designet til at give sportsudøvere den bedst mulige performance.

Neil Pryde's produktlinje omfatter sejl, kites, brædder, liners og tilbehør til windsurfing og kitesurfing. Udstyret er designet til at matche forskellige niveauer af erfaring og krav til performance.

Neil Pryde laver Produkter, der lever op til og overgår forventningerne, og frem for alt sigter mod at lade alle have den bedste tid på vandet.

Alt i alt, er Neil Pryde et anerkendt brand, der leverer højkvalitets udstyr til windsurfing og kitesurfing til sportsudøvere med høje krav til performance og er et godt valg for dem, der søger avanceret udstyr.

Varer 1-48 af 72

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
 • -38%
  Neil Pryde Glide Surf Carbon 75 High Performance Foil hydrofoil Neil Pryde Glide Surf Carbon 75 High Performance Foil hydrofoil
 • -56%
  Neil Pryde RSFlight F4 Race Carbon Race Foil Neil Pryde RSFlight F4 Race Carbon Race Foil
 • -36%
  NP Kite Surf Bomb Hofte Trapez NP Kite Surf Bomb Hofte Trapez
  NP Kite Surf Bomb Hofte Trapez
  As low as 900,00 kr Regular Price 1.400,00 kr
 • Varer 1-48 af 72

  Side
  pr. side
  Faldende orden
  Vis som Gitter Liste