DANMARKS STØRSTE SKIOPSTART - VILDE TILBUD - SE MERE HER

5600

SIC 9'0" (AT) Longboard Print Surfboard

Special Price 5.600,00 kr Regular Price 7.000,00 kr
BrandSic

Classic longboard der behersker både små og store bølger
Uendelige mulighder for både begyndere og expertet

Beskrivelse

9'0 A no limit longboard. Håndterer både små bølger og større dønninger med stil, dette klassiske Longboard tilbyder både begyndere og garvede ryttere en tur med uendelige muligheder. Uanset om du ønsker at hænge fem, få tubes eller udføre en roundhouse-nedskæring, er dette board med dig hele vejen. Ved at kombinere moderne teknologi med gammeldags stil, vil 9'0"en ubesværet tilfredsstille surfere på alle niveauer. Begyndere vil sætte pris på dets volumen og en tilgivende omrids, mens avancerede bølgevandrere vil blive imponeret over den måde, den håndterer større bølger og kører sødt gennem højlinjen ind og ud af radikale sektioner.

A-Tec technologi
Markedets suverent bedste teknologi til surfboards. Let, stiv & holdbar
En superlet styropor kerne omsvæbes med glas- og carbonfiber og bages formen i en ovn med prepec composit epoxy, og et tyndt lag ABS plast.
Resultatet er helt identiske boards, der performer nøjagtigt som shaperen havde tænkt, og en konstruktion der ikke overgås.

Yderligere information
Specifikationer
SKU102275
BrandSic
Specifikationer
  • Længde 9'0/276cm,
  • Bredde 22.25/587cm,
  • Tykkelse 3''/7,6cm,
  • Vægt 7,0kg,
  • Volumen 66L,
  • Finner FCS 8''+ FCS GL
Special Price5.600,00 kr
Levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger disse priser:

Fragt af surfboards, faste SUP boards og kajakker: 700 kr i DK / 2.000 kr i EU, Norge, Grøndland og Færøerne

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

Brand info
Sic