VORES 100 BEDSTE TILBUD - SPAR 30-70%

17400

Sic Okeanos 11'0 x 28" (DF) Fitness / Touring SUP

17.400,00 kr
BrandSIC

Utrolig lækker fast touring SUP
Boardet til det åbne hav og det store eventyr.
Unik High end technologi og design, utrolig fart og stabilitet

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Okeanos er opkaldt efter den gamle græske havgud og blev yderligere inspireret af NOAA-skibet “Okeanos Explorer” beliggende i Pearl Harbor, Hawaii.

Okeanos minder om SICs RS-serie, men Okeanos har fået mere stabilitet og giver selv begyndere mulighed for at benytte dette board. Dette board kan bruges af alle og er i stand til at opretholde et hurtigt tempo grundet det lækre glide. Den konkave hale i bunden hjælper med at opretholde en lige linje, højere gennemsnitshastighed og bedre glid. Et ufatteligt stabilt board. Det brede punkt i bordets forreste del er forskudt, hvilket også øger den generelle stabilitet. Okeanos er et fantastisk touring board, klar til at tage på eventyr.

  • Complete Dimensions - 335.3 cm x 71.1 cm x 220 L
  • Weight - 27.3 lbs / 12.4 kg
  • Max Riders Weight - 190 lbs / 85 kg
DETALJER
Specifikationer
SKU108225
BrandSIC
LIDT OM BRANDET

Sic er et italiensk brand, der producerer højkvalitets surfboards og SUP’s til professionelle og amatører. Produkterne er stærke, stabile og tilpasningsdygtige, og den nyeste teknologi og design i deres produktion sikrer en optimal oplevelse på vandet. Sic har igennem innovation og kvalitet gjort sig til et anerkendt brand inden for vandsport. Sics produkter er velegnede til en bred vifte af vandsportsaktiviteter, fra roligt padling til fartfyldte oplevelser.

OM SURFLINE

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er special butikker med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikkerne sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Vi er idag over 45 ansatte der alle brænder for det samme som dig! Vi er stolte over fortsat at kunne præsentere alt det fede grej fra verdens største og bedste producenter - både til vand og til sne. Vi glæder os til at betjene dig enten i butikkerne eller på Surfline.dk

butik

Salg & service
86 17 67 65
info@surfline.dk

Surfline AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Surfline KØBENHAVN
Generatorvej 39
2850 Søborg

LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

  • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
  • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
  • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
  • Afhentning i butikkerne i Århus eller København kr. 0,- (så kan du også se vores fede butikker)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE