Trustpilot

Atomic Hawk Prime 130 S skistøvler KUN str. 26.5

4000
4.000,00 DKK

SKU: AE5019620+

Lagerstatus: På lager

Lækker skistøvle til dig der ønsker fart og kontrol overalt på bjerget
Memory-fit sørger for perfekt pasform i støvlen
Top-of-the-line fra Atomic
Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Atomic Hawk Prime 130 S
Atomic Hawx Prime 130 S er stiv, kraftfuld og designet til den seriøse skiløbere. Prolite - Atomics revolutionerende lette konstruktion med ekstra forstærkninger - skærer vægten ned med 25%. Atomics forformede Memory Fit 3D Platinum-foring tilbyder utroligt pasform, og den termoformende Memory Fit-proces kan tilpasses 100% til din fod. Endelig giver Power Shift dig mulighed for at indstille din fremadgående lean - og justere flexværdier med +/- 10. For en øvet skiløber med gennemsnitlige bredde fødder er dette den højeste ydeevne skistøvle på markedet.

Atomic "We Are Skiing"
Vælger du Atomic så er du sikker på at få nogle af verdens mest eksklusive og kvalitetssikre vinter produkter. Det hele er gennemtænk og arbejdet er inspireret af Atomics race afdeling som du helt sikkert finder på podiet ved hver eneste konkurrence over hele verden. Med Atomic får du design, kvalitet og innovative løsninger som intet andet.

Pasningsgaranti
Hos os er du sikker på at finde den helt rigtige støvle. Det giver vi dig en garanti for. Vi giver dig pasningsgaranti på skistøvler. Men KUN hvis du lytter til vores råd, garanterer vi at du får en støvle, der passer. Skulle der mod alle forventninger opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke rette op på dine problemer, bytter vi støvlen til en anden. På den nye støvle modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 
Pasningsgarantien er en ekstra garanti du får ved Surfline. Garantien gælder 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien når støvlen er brugt. 

Gratis Fitting i Surfline 
Lige meget om du køber støvlen på vores hjemmeside eller i butikken, er der altid gratis fitting af dine skistøvler. Vores fitting består af at måle foden, vurdere behov for special såler, vurdere knyster og gøre ekstra plads mm. I butikken står der special uddannet personale, med relevante redskaber, så dine skistøvler kommer til at sidde perfekt. Og bare rolig, alle de ansatte i butikken ved præcist hvor vigtigt det er, med det helt rigtige fit i den helt rigtige skistøvle. Fitting af skistøvler tager normalt en halv times tid. I butikken har vi ovne til opvarmning af alle mærkers skistøvler, blokkemaskiner, Sidas Pro station til skumstøvler, Sidas Pro stationer til såler. (Husk kvittering).

atomic


Køn: Mand


Vægt: 1765g


Flex: 130


Bredde: N/A

Fragt og levering

FRI LEVERING VED KØB OVER 500 KR I HELE DANMARK*

*Gælder for fastlandet og brofaste øer

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
0 - 2 kg   50 DKK   200 DKK   500 DKK
3 - 5 kg   60 DKK   300 DKK   800 DKK
6 - 10 kg   75 DKK   350 DKK   1000 DKK
11 - 15 kg   110 DKK   400 DKK   1.200 DKK
16 - 20 kg   130 DKK   450 DKK   1.200 DKK
21 - 30 kg   150 DKK   500 DKK   1.200 DKK
31 - 50 kg   300 DKK   650 DKK   1.200 DKK
             
Fragt af surfboards   400 DKK   1.500 DKK   1.500 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på hhv. 400 kr. for Surfboards og 700 kr. for kajakker.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14

Guide til valg af skistøvler

Surfline fodmåler til skistøvler

Guide til valg af skistøvler

Det aller aller vigtigste skiudstyr er dine skistøvler. En ferie eller sæson i dårlige eller forkerte skistøvler ødelæggger alt og kan give varige skader på tæer og fødder. Vær fuldstændig ligeglad med farver, model navne og brands. Når vi vælger skistøvler til dig er der kun en ting der tæller - at støvlen passer til din vægt, dit niveau og dine fødder. Vi har lavet denne guide til dig der ønsker at vide mere om hvilke skistøvler der findes på markedet og hvilke der passer dig. 
Vi har alle de maskiner, fittingstationer, special uddannet personale mm der skal til i en seriøs skistøvle butik for at finde den støvle der passer dig og kun dig. 
 
Her er nogle af de faktorer du bør vide før der vælges en skistøvle

Er du ny på ski?
Hvis du er begynder, forsigtig, og elsker brede piste boulevarder. Hvis du elsker at være på ikke sorte pister og elsker komfort og varme. Så vælg en skistøvle med et lavere flex, og med en blød inderstøvle. Sådan en støvle giver dig mindre pres på læggen, den giver dig mere tid til at reagere, den straffer dig ikke når du laver fejl og ofte er den gererelt rarere at have på gennem en hel dag. De nye dame og herre skistøvler er især bygget op med en nyere plast type som er lettere. Derved bliver du ikke nær så træt i stængerne efter en hel dag på ski. Pas på med en alt for blød skistøvle hvis du vejer mere end gennemsnittet, så vil du trykke mere og det kræver en stivere skistøvle. Husk på at du ikke er begynder for evigt. Man udvikler sig hurtigt og unge mennesker bør vælge skistøvler med stivere flex således at de kan udvikle sig uden at skulle skifte skistøvle. 

Er du rutineret skiløber?
Du har været afsted mange uger efterhånden, du kan køre nærmest overalt på pisterne og du begynder måske at interessere dig for pudder, og du mestrer også at køre gennem opkørt terræn. Du bliver bedre og bedre og skal have en skistøvle der passer til dine målsætninger, behov og skisituation. Du skal vælge en stivere støvle med et flex over medium. Gerne over 100 som herre og 90 som dame. Med sådan en støvle skal du ikke skifte igen når du går til næste level i skiløbet. Mange støvler hedder noget med all mountain og disse features er perfekte til en skiløber til dit niveau.
 
Er du rigtig øvet / pro?
Du kan køre absolut overalt, elsker sorte pister. Du kan køre i alle forhold, du har måske snuset til den danske skiskoles kurser, du har måske været på sæson eller været med os på Snowcamp i Sölden hvor der er masser af pro undervisning. Du elsker pudder, er ligeglad med white out. Du elsker fart, og skal selvfølgelig have en ekstrem kontant skistøvle. Her er flex raten virkelig høj, og det kan være dit skiløb kræver en støvler der fx skal kunne have gå funktion. Du ved du skal have lavet såler for at få det optimale fit. 
 

Hvilken størrelse skistøvle skal jeg vælge?

Skistøvler opgives altid i deres egen universelle størrelse som hedder mondo point. Det er faktisk let for din mondo størrelse er længden på din fod målt i cm. Du kan sagtens selv måle dit mondopoint ved at stille dit på noget papir, markere hælens og storetåen på papiret og derefter måle længden i cm. Du skal bare runde ned eller op til nærmeste mondopoint. Jeg måler fx 29,2 og passer skistøvler i str 29 mondopoint. Husk altid at brug tynde sikker når du prøver skistøvler. Det giver mere feeling og man skal huske inderstøvlen altid tager form efter lidt brug så man skal ikke prøve støvler med tykke skisokker. 
 
Hvis du er begynder
Skal du vælge en skistøvle med den målte mondopoint længde. Også selvom du synes den er lille når du stikker foden i den. Husk at inderstøvlen vil forme sig og give sig efter din form. 
 
Hvis du er rutineret skiløber 
Skal du vælge en skistøvle med målte mondopoint længde. Du vil opdage at størrelsen er den rigtige så snart du får fart på og varme i støvlen. 
 
Hvis du er pro skiløber 
Nogen vil gå en smule ned i størrelsen eller runde ned. Vi laver rigtig mange støvler til både uddannere i skiskolen og instruktører. Nogen går ned i str. De ved godt at der kræver perfekt teknik, og de står altid rigtigt i støvlerne. De får ofte lavet såler og tilpasset støvlerne mere end en gang. Vi fitter nogle gange pro skistøvler i bare tæer. 
 

Hvordan prøver jeg skistøvler?

Du skal have tynde skisokker på, du skal have fået målt din længde, du skal vide eller forstår at der findes brede, smalle, stive og bløde skistøvler. Selve fittet skal være sådan at støvlen sidder rigtig tæt første gang du tager den på. Tæerne skal ikke gå på snuden når du står almindeligt i støvlen, men må gerne fornemmes at de går på hvis du læner dig tilbage. Husk at stole på mondo pointet. Man kan gøre rigtig meget ved en for lille skistøvle men nærmest intet ved en skistøvle der er for stor. 
En lille hemmelighed er at skistøvle producenter ikke laver forskellige skaller i halve str. Dvs en str 29 og 29.5 er samme støvle. I nogen tilfælde er inderstøvlen anderledes, i de fleste tilfælde er det fuldstændig den samme støvle. Hvorfor det er sådan er der ikke rigtig nogen der kan svare på. 
 
Lidt om forskellige bredder på skistøvler

Smalle støvler
Er skistøvler med mm på 92-98mm generelt. Din fod skal være rigtig smal for at det passer. Det er forfoden man måler. En smal støvle vælges også af mange racere, instruktører og andre der ønsker der tættest mulige fit. 
 
Mellembrede skistøvler
Ca 98-102 mm brede skistøvler er de mest solgte skistøvler i vores butik. De passer de fleste danskere der ikke har specielt smalle eller brede fødder. En medium bred støvle er ofte heller ikke de blødeste støvler rent flex mæssigt. 
 
Brede støvler
Over 102mm brede skistøvler er specielt til dig med brede fødder. Der findes flere skistøvler der er så brede, i butikken Surfline på Gåseagervej har vi desuden masser af modeller der kan trimmes ud specielt til dig med den helt brede fod. Vacuum fit fra Fischer er et eksempel på dette, og Atomic Live fit er et andet eks. på noget der er eller kan gøres rigtig bred. 
 
De sidste år har der været en naturlig tendens til at de brede støvler også var de mest komfortable og dygtige skiløbere med brede fødder har været nødsaget til at køre i for bløde komfort støvler eller bare have ondt i fødderne. Det er noget producenter heldigvis har opdaget nu så der er masser af støvler der både er smalle og har lavt flex eller omvendt er brede med et højt flex. I Surfline finder vi altid støvlen til dig og vi har landet måske aller største udvalg af skistøvler fra alle førende mærker. 
 
Hvis din fod er “mærkelig” kræver det ekstra opmærksomhed. Knyster, gamle skader mm er lette for vores støvle eksperter at opdage og de kan fitte din støvle til dig perfekt så det skæve på foden også er i støvlen når den er lavet færdig. Vi har alle de rigtige redskaber og maskiner der kræves for at lave den rigtige skistøvle. Hvis du ved din fod er mærkelig er det en god ide at booke til hos en støvle snedker i butikken. Så får projektet den tid det tager. 
 

Flex - hvad er nu det?

Skistøvlens stivhed skrives i et flextal. Jo højere tallet er jo stivere er støvlen. For herrer er en blød støvle 70 i flex, og en stiv racer støvle er op til 150. Damerne er fra 50-110. For racere kan flexen være endnu højere, de ved også at støvlen måske ikke skal sidde på foden hele dagen og de ved at det skal gøre ondt før det bliver hurtigt. Når man bestemmer sig for sit flex skal man selvfølgelig tage højde for hvor meget man vejer, og kombinere det med sit niveau. Hvis man er herre og vejer 80 kilo og har kørt på ski altid ønsker mange et flextal på 110 eller derover. Men ikke alle producenter laver dem ens, så vær obs på om støvlens stivhed passer dig. 
 
Husk, total begynder lav flex, ekspert høj flex. Går du for højt op opstår der let problemer, går du for lavt ned reagerer støvlen ikke hurtigt nok og du kan ikke styre skiene. 
 

Hvad med detaljer og features?

Inderstøvlen 
Inderstøvlen eller lineren i langt de fleste skistøvler er ekstrem formbar. Det kræver den enten varmes og tilpasses i special ovn eller man bruger skistøvlen 1-2 dage før den langsomt tilpasses. De fleste skistøvler er åndbare og et bygget op af et isolerende materialer. Damernes skistøvler er ofte hakket varmere for mange damer fryser mere deres fødder end herrerne. 
 
Skallen der kan tilpasses
Nogle mærker der producerer skistøvler har special plast materialer der kan formes med special ovne. Vi har fx enorm succes med Fischer Vacuum støvlernes evne til simpelthen at løse alle problemer. Hvis din fod ser helt mærkelig ud eller har store knyster, 6 tæer el lign er en støvle med formbar plast skal lige noget for dig. 
 
Såler 
Det er en virkelig god ide at få lavet en sål til dine nye skistøvler. Den afhjælper rigtig mange problemer, den sørger for foden sidder fast i støvlen og den giver den korrekte følelse med støvlen. Vi laver Sidas formstøbte såler i butikken i Egå og vi lover at har man først prøvet en formstøbt sål så vil man aldrig fortryde det. Maskinerne kører hver eneste dag, men du er velkommen til at ringe i butikken på 86176765 og bestille tid. 

Justeringsspænderne
Spænderne kan altid justeres, nogle gange flyttes. Oftest er de lavet i en let aluminimum. Det kan sagtens betale sig at ændre på spænderne, selv små justerer gør skiløbet lettere og mere behageligt. 

Canting
Canting skruen sidder på siden af nærmest alle skistøvler og bruges sjældent. Et eksempel på at fitte ved hjælp af canting er hvis skiløberen er hjulbenet. Så justerer man den sideverts hældning på skaftet og inderstøvlen “nager” ikke ydersiden af underbenet. 

Gå mode 
De fleste freeride/allmountain støvler kommer med en gå funktion. Den er utrolig smart og vigtig i mange situationer. Den er selvfølgelig lavet og designet til at skiløberen skal kunne hike op af bjerget med skind eller ski på ryggen. Men den er også smart på en bar eller når man skal gå hen til bussen eller liften eller lign. Hvis du skal gå længere randonee ture eller ved du skal på en sæson og køre masser af pudder med dygtige skiløbere er gå funktion et must. 

Hike venlige såler 
De fleste freeride eller all mountain støvler kommer med en mere skridsikker sål. Det er vigtigt når man hiker og går på is og sten. Det er også smart når man går på fliser eller is på vej til en lift eller et toilet. Nogle skistøvler kommer med udskiftelige såler så man har en “tech sål” eller en 100% piste orienteret sål. Vær opmærksom på at de fleste støvler med tech inserts (de to huller på snuden af støvlerne) IKKE er kompatible/godkendte til alm alpin bindinger. Alle andre støvler på markedet passer til alle bindinger på markedet heldigvis.  
 

Kan man købe skistøvler online?

Som du kan læse i denne guide er der mange ting man skal tænke over inden man køber sine skistøvler. Hvis du ved du passer en specifik støvle kan man faktisk prøve at gå rundt derhjemme en time eller flere og mærke om støvlen sidder som den skal. En rutineret skiløber vil vide at hvis der ikke er problemer efter det vil der sandsynligvis heller ikke opstå problemer på skiferien. Hvis støvlen er alt for smal eller alt for bred vil du formentligt mærke det allede inden 10 minutter. Hvis du har problemer med knyster eller deforme tæer eller fødder bør du gå til en støvlesnedker på destinationen eller butikken og få fittet eller blokket støvlen. 
 
Vi står altid til rådighed med vores specialuddannede personale i butikken i Surfline. Drengene ved præcist hvad de gør og har haft masser af sæsoner på bagen. De ved at skistøvlen er det vigtigste redskab og går meget op af fitte og tilpasse skistøvler. Husk vi har vores unikke pasningsgaranti som du kan læse mere om her
 
Du har altid gratis fitting 12 måneder frem ved køb på nettet.
 
Du kan læse mere om vores fitting på næste fane

Gratis fitting + Pasningsgaranti*

Surfline fodmåler til skistøvler

Gratis fitting i Surfline

Lige meget om du køber støvlen på vores Surfline.dk eller i butikken er der altid gratis fitting af din skistøvler. Vores fitting består af at måle foden, vurdere behov for special såler, vurdere knyster og gøre ekstra plads til dem mm. I butikken står der special uddannet personale klar til dig der har alle de maskiner og ovne, redskaber til at få din skistøvle til at sidde perfekt. Og bare rolig. Alle de ansatte i butikken ved præcist alt om hvor vigtigt det er med det helt rigtige fit i den helt rigtige skistøvle. Fitting af skistøvler tager normalt en halv times tid. 
I butikken har vi Vacuum Fit maskine, ovne til opvarmning af alle mærkers skistøvler, blokkemaskiner, Sidas Pro station til skumstøvler, Sidas Pro stationer til såler.
 
 
 
Vacuum maskinen er en revolutionerende opfindelse der former en plast skal komplet efter din fod. Med køl og vakuum tryk tilpasses støvlen dig 110%. Dette fit er en sikker vinder hver eneste gang.
 
Vi har flere blok stationer til rådighed. En blokker ligger tryk de steder en skistøvle skal blokkes ud. Den kan lave skistøvle bredere og løse utrolig mange støvle problemer. 
 
Sidas såle maskinen hjælper os til at lave et fuldstændig præcist aftryk af din fod i din egen custom sål. Fittet er ubeskriveligt godt og har du først prøvet sådan en sål går du aldrig tilbage til standard såler. Såler hjælper også med at stå mere rigtigt i støvlen.  

Vi har de store producenters special ovne så memory fit, custom shell osv kan laves i butikken. Husk vi ved hvor vigtigt den rigtige støvle er for dig som seriøs skiløber. 


Pasningsgaranti*
Vi er helt sikre på at finde den rigtige skistøvle til dig. Det vil vi gerne give dig en garanti for. Vi giver dig pasningsgaranti på skistøvler. Hvis du lytter til vores råd, garanterer vi at du får en støvle, der passer. Skulle der mod forventning opstå problemer, så kan du altid komme ind efter skiferien og få støvlen justeret. Kan vi ikke afhjælpe dine problemer, bytter vi støvlen til en anden. På den nye støvle modregner vi 80% af købsprisen på den gamle. 
 
Pasningsgarantien er en ekstra ordinær garanti du får i Surfline, Garantien gælder 12 måneder fra købsdatoen. Garantien kan kun bruges i Surfline, det er ikke muligt at få pengene tilbage på garantien når støvlen er brugt. 
 
OBS: Støvler der er købt fysisk i butikken, er ikke omfattet af fortrydelse- eller returret. Vi henviser til konkurrence og forbrugerstyrelsens hjemmeside her: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/forbrugerleksikon/fortrydelsesret/