Trustpilot

Atomic Redster G9 Revo S m/binding

SPAR 20 %
PRISFALD
Atomic Redster G9 Revo S m/binding
6000

6.000,00 DKK

Pris: 7.500,00 DKK

SKU: AASS02740

Lagerstatus: På lager / web-lager

Mest kontante ski på markedet
Den perfekte kombination af speed og kontrol
Leveres inkl. monteret X12 GW binding

Maksimalt antal tegn: 3000

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Atomic
Den mest vindede skiteknologi ved det seneste VM. Med doubledecksystem, som giver bedre og mere præcis kantgreb under alle forhold på pisten. Kører du den blødt eller hårdt, så tilpasser systemet sig efter det. Den nye Atomic Redster G9 er sportsvognen indenfor race skies, som et spækket med det nyeste race teknologi. Det nye Revoshock teknologi sørger for høj fleksibilitet og stabilitet under høj fart. De nye innovative tiltag på Redster G9 skien, sørger for at race og performance er helt i top!

Info om skien:

  • Revoshock - Fungerer ligesom servostyring i en bil. Det betyder du får højere fleksibilitet og stabilitet ved sving i høje hastigheder.
  • High-speed sidecut - Mindre sider er med til at sikre høj stabilitet ved høje hastigheder.
  • Full sidewall - Er med til at give dig en mere præcis styring.
  • Power woodcore - Er med til at sikre høj stabilitet på ski der skal yde high-performance.
  • Titanium powered - Titaniumen er med til at absoberer stød og sikre dig en unik stabiliet.
  • Active camber - Sikrer dig at størstedelen af skien er i kontakt med sneen, hvilket gør at skien står bedre fast, og du oplever en større stabilitet.
  • Structured Topsheet
  • World cup base finish
  • Radius - @177cm - 18,2m
  • Mål - @177cm - 110/68/96,5mm

Hvad er Revoshock?
Revoshock er en serie fjederstålsplader, indkapslet i en stødabsorberende elastomer. Pladerne absorberer alle stød - som et indbygget affjedringssystem. Revoshock omdirigerer den absorberede energi til skiens kanter, hvilket giver dig kraft og acceleration ud af hver sving. Så uanset om du er straight-lining groomers eller laver hurtige små sving, giver Revoshock en blødere, federe og mere præcis skioplevelse. 

Atomic "We Are Skiing"
Vælger du Atomic så er du sikker på at få nogle af verdens mest eksklusive og kvalitetssikre vinter produkter. Det hele er gennemtænk og arbejdet er inspireret af Atomics race afdeling som du helt sikkert finder på podiet ved hver eneste konkurrence over hele verden. Med Atomic får du design, kvalitet og innovative løsninger som intet andet.

Hvorfor spørger I om længden på min støvle og min vægt? 
Vi beder dig notere din længde på støvlen i mm og din vægt, da vi her hos Surfline monterer din binding. Dertil skal vi bruge din støvle længde i mm og din vægt så vi kan sikre at bindingen er monteret og indstillet korrekt til dig. Vi indstiller altid din binding forsigtigt for at minimere risikoen for knæskader ved styrt. 

Du finder din støvles længde ved at kigge nederst på siden af hælen, der står der fx 318mm og det er tallet vi skal bruge for at kunne montere præcist. 
Hvis du ikke har din længde på støvlen eller lejer støvler skriver du bare din skostørrelse, så indstiller støvle udlejeren skien for dig på destinationen. 

Hvad får du når du køber ski hos Surfline?
Når du handler ski hos Surfline, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde i Surfline.

Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

Fragt og levering

Levering til GLS pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand* til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
Fragt af surfboards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på 700 kr.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS

AARHUS
Gåseagervej 12
8250 Egå

KØBENHAVN
Generatorvej 39
2860 Søborg

Tlf: 86176765
Mail: [email protected]

Åbningstider:

Surfline AARHUS
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 14 

Surfline KØBENHAVN
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 10 - 14 


CVR: DK33954794
Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg nr: 6181
Konto nr: 11913261
SWIFT: KRONDK22
IBAN: DK1061810011913261