Blizzard Quattro 6.9 RS m/binding

SPAR 35 %
PRISFALD
Blizzard Quattro 6.9 RS m/binding
5500

5.500,00 DKK

Pris: 8.500,00 DKK

SKU: 8A6045F5

Lagerstatus: På lager

2 lag titanium - resten i carbon - se det er en top ski!!
Rolig selv i ekstrem høj fart
Tæsk denne ski og du kommer til at elske den endnu mere

Maksimalt antal tegn: 3000

Loading...

* Påkrævede felter

Beskrivelse

Detaljer

Blizzard Quattro 6.9 RS
Denne serie af ski er en af de lækreste piste- allmountain ski serier på markedet, som vil gøre din tur ned af pisten til en god oplevelse. QUATTRO serien er den perfekte kombination af stabilitet, kontrol og fleksibilitet.

Quattro er Blizzard absolutte eksklusive carbon ski med hele to lag titanium i konstruktionen. Dette er en benhård allround piste ski, som fungerer perfekt til de hard groomede pister. Skien er opbygget med 2 lags titanium, carbon og en dobbeltdækker for ekstra stivhed.

Kort sagt så får du en ski der er formidabel til høj fart, som fungerer bedst til den øvede skiløber. 

  • 69mm under foden
  • Radius 16m i 174cm
  • Opbygning, titanium, carbon, sidewall
  • Binding medfølger: Blizzard xcel 


Blizzard "Live The Moment"
Her er en producent, der ikke tror på begrænsinger, men fortsat designer ski til dagen i morgen. Virksomheden er stiftet i Mittersill, Østrig tilbage i 1945 og har sidenhen altid haft deres produktion af ski i Østrig for at kunne opretholde deres høje krav for kvaliteten. Blizzard har siden deres begyndelse dannet alliance med italienske producent Tecnica og fortsætter nu sammen med at innovere og opretholde kvaliteten af deres håndværk. Vælger du et produkt fra Tecnica, så er du sikret et produkt af høj kvalitet. 

Hvorfor spørger I om længden på min støvle og min vægt? 
Vi beder dig notere din længde på støvlen i mm og din vægt, da vi her hos Surfline monterer din binding. Dertil skal vi bruge din støvle længde i mm og din vægt så vi kan sikre at bindingen er monteret og indstillet korrekt til dig. Vi indstiller altid din binding forsigtigt for at minimere risikoen for knæskader ved styrt. 

Du finder din støvles længde ved at kigge nederst på siden af hælen, der står der fx 318mm og det er tallet vi skal bruge for at kunne montere præcist. 
Hvis du ikke har din længde på støvlen eller lejer støvler skriver du bare din skostørrelse, så indstiller støvle udlejeren skien for dig på destinationen. 

Hvad får du når du køber ski hos Surfline?
Når du handler ski hos Surfline, får du rådgivning og vejledning af professionelle, som har arbejdet i branchen i mange mange år. De kan vejlede dig til at finde den helt rigtige ski, som med sikkerhed gør din skiferie endnu bedre! Vi er så sikre på vi kan finde den rigtige ski til dig, at vi har tilfredshedsgaranti på ski der er købt i butikken på Gåseagervej 12. Dette betyder, at såfremt skien/snowboardet ikke matcher dine forventninger, bytter vi til en anden model, hvorpå vi modregner 80% af købsprisen på den gamle model. Tilfredshedsgarantien er en ekstraordinær garanti, der tilbydes til dig som kunde i Surfline.
Garantien er kun gældende mod forvisning af garantibevis med vedhæftet kvittering. Garantien gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Det er ikke muligt at få penge tilbage via denne garanti.

Fragt og levering

FRI LEVERING VED KØB OVER 500 KR I HELE DANMARK

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS

Hos Surfline sender vi bestillinger med GLS og fragtmand til Danmark og i EU (inkl. Norge) + Grønland og Færøerne (leveres med skib).

Pris for levering afhænger af varens vægt og volumen* og følger dette skema:

Fragt ift. vægt     Danmark     EU + Norge     Grønland / Færøerne (lev. med skib)
0 - 2 kg   50 DKK   200 DKK   500 DKK
3 - 5 kg   60 DKK   300 DKK   800 DKK
6 - 10 kg   75 DKK   350 DKK   1000 DKK
11 - 15 kg   110 DKK   400 DKK   1.200 DKK
16 - 20 kg   130 DKK   450 DKK   1.200 DKK
21 - 30 kg   150 DKK   500 DKK   1.200 DKK
31 - 50 kg   300 DKK   650 DKK   1.200 DKK
             
Fragt af surfboards   400 DKK   1.500 DKK   1.500 DKK
Fragt af faste SUP boards   700 DKK   2.000 DKK   2.000 DKK
Fragt af kajakker   700 DKK    2.000 DKK   2.000 DKK

 

Vi sender alle pakker med GLS. Er du privat sender vi til pakkeshop, har du en erhvervs-leveringsadresse kan vi sende direkte til den.

GLS pakkeshop fungerer sådan at systemet finder den pakkeshop der ligger nærmest dig (via dit postnummer), som regel en Brugs, farvehandler, tankstation, kiosk, Blockbuster el.lign. Når pakken ankommer til pakkeshoppen modtager du en sms/e-email om det. Du skal medbringe legitimation når du så afhenter pakken.

Du modtager altid tracking nummer så snart pakken er afsendt fra Surfline. Du kan følge din pakke via www.gls.dk ved at indtaste dit tracking nummer.

* Produkter der ikke kan sendes med GLS: Kajakker, Surfboards m.fl. vil blive sendt med fragtmand til en fast pris på hhv. 400 kr. for Surfboards og 700 kr. for kajakker.

GLS logo  GLS pakkeshop

Om Surfline

Surfline logo 

Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en special butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

Surfline ApS
Gåseagervej 12
8250 Egå

Tlf: 86176765
Mail: info@surfline.dk

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 10 - 17.30
Lørdag: kl. 9 - 15