Trustpilot


Douchebags

Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

16 vare(r)

Brands
  1. Douchebags (16)
Navn
Sorter faldende

Tabel Liste

20 pr. side

16 vare(r)

Douchebags

Hos Surfline forhandler vi de super populære tasker fra Douchebag, der klart er nogle af de bedste rejse og skitasker, markedet tilbyder. De kommer i mange forskellige størrelser - der giver et alsidigt udvalg, og sørger for du kan finde lige nøjagtigt den taske du skal bruge. Har man først ejet en Douchebag taske, går man ikke tilbage til en standard rejsetaske igen. 

Alle Douchebag taskerne er produceret med kvalitet, æstetik og praktisk sans for øje. Alle taskerne har været igennem et langt design forløb, i samarbejde med professionelle sportsmænd, som fx Snowboardere, skiløbere, freeride-skiløbere, og andre ekstremsports udøvere. de har vundet flere priser for både æstetik og design, og er helt klart en af markedets bedste produkter. 

Lidt om douchebag

Douchebag blev grundlagt i 2012 af den svenske free-ski legende Jon Olsson og den norske produkt designer Truls Brataas. Douchebag er på få år blevet et internationalt anerkendt mærke - med flere priser bag sig, indenfor både design og funktionalitet.

Douchebags' mission er er baseret på deres rødder indenfor action-fyldte sportsgrene, som bl.a. free-ride skiløb, snowboarding, skateboarding osv. De forsøger at inkorporere traditionelle rejsetasker med byliv og en aktiv livsstil. Og man må sige det er lykkes dem. 

Læs mere